VVG,25 JO13-3+Demi kampioen 2017-2018

“Na een zinderende wedstrijd tegen de nummer 2 Zeddam-St Joris die gewonnen moest worden zijn vanmorgen de JO13-3+Demi kampioen geworden.

Het was al reeds 25 graden bij de aftrap om 10:30 en het spel begon rustig. Na 5 minuten spelen schopte Lasse de bal vanaf 40 meter met een loei hard schot over de keeper in de kruising. Niet te geloven wat een openingstreffer. 1-0 voor VVG’25. Hier na duurde het nog geen minuut toen Perre de bal meeneemt naar de keeper…een schot…te lastig voor de keeper die hem niet goed wegwerkt waarna Anis de 2e treffer scoort. Hierna valt het spel wat stil. Tijd voor een drink pauze. Tot midden in de 2e helft wordt er vrij rustig gespeeld, VVG’25 zet geen druk meer en Zeddam speelt de bal rond en zoekt een gaatje in de uitstekende verdediging. Tot dat er voor het doel van Zeddam wat onrustig wordt en Keano en bal er zuiver in schiet. 3-0 Super gedaan!.

Hierna laat VVG,25 te veel ruimte liggen en zit de tegengoal die Jelle niet kon houden er in. 3-1 is ook de eindstand. Scheidsrechter Jaap fluit af en het feest kan beginnen. KAMPIOENE!!”

Balsponsor VVG ’25 1 – Markelo 1: Schurink Bouwmaterialen