⚽️ JO7-2 geniet na zonnige voetbalochtend ⚽️

Zaterdag speelden we op ons eigen en tevens zonnige sportpark de Pol in Gaanderen! Altijd heerlijk om thuis te spelen! We speelden op het welbekende hoofdveld 1B dat overigens ook ons veldje is waar we wekelijks op woensdag op trainen. Heerlijk ontspannen konden we de warming-up doen, tot er om 08.30 uur werd aftrapt tegen OBW. Omdat zij ook in het blauw-wit speelden, trokken wij allemaal onze gele hesjes aan en gingen vol op de aanval.

Ondanks dat we af en toe niet zo scherp waren, vielen de goals redelijk gemakkelijk en stond er al snel 3-0 op het scorebord. Echter verslapten we iets en kregen toch snel 2 tegendoelpunten. Daardoor werd het toch nog spannend! Maar wie de minste fouten maakt, wint de wedstrijd! Gelukkig waren wij dat met een eindstand 5-3! Daarna trapten we af tegen Ulft. Het waren grote jongens waardoor we toch wat afwachtend de duels ingingen. De eerste helft speelde zich daardoor veel op onze helft af. We kwamen echt moeilijk onder deze druk uit. Gelukkig waren wij deze wedstrijd super effectief. Elke prachtige solo werd bekroond met een doelpunt! Daardoor scoorde we toch nog 3 keer! Eindstand: 3-3!

Tot slot moesten we nog tegen vv Montferland. Met deze heerlijke wedstrijd, sloten we deze voetbalzaterdag af. Er werd echt vaak samengespeeld en goed verdedigd. Deze voorstelling werd afgesloten met een weergaloze actie langs de rechterflank, vervolgens in één beweging krachtig voorgezet waarna het geweldig werd afgemaakt. Dikverdiende 4-1 winst!