Nieuws

HET GAAT OKEE MET VVG

VVG’25 beleefde op alle fronten een goed seizoen ’22-’23. Dat bleek tijdens een goed bezochte jaarvergadering, rond de vijftig leden, maandagavond 20 november in de kantine.Het bestuur is nog immer onderbezet. Daarom deed voorzitter a.i. Piet Karemaker de oproep aan de leden, om zich voor een bestuursfunctie beschikbaar te stellen. Het goede nieuws was, dat Arno Gerritsen zich aansluit bij het bestuur.
Ex-voorzitter Ineke Schuurman werd met applaus benoemd tot Lid van Verdienste van de club (Zie het bericht hierover, elders op deze site)

Op voetbaltechnisch ging het vorig seizoen gewoon goed. Het eerste team miste op een haar na promotie naar de eerste klasse, en VVG 2 en ook het eerste damesteam werden kampioen, prestaties van formaat. Wel was Pietro Monasso, namens de technische commissie, verbaasd en teleurgesteld over het aantal jonge seniorenleden dat vorig jaar afhaakte. “Onze wens blijft om minimaal 4 seniorenteams op zondag en mogelijk weer een zaterdag seniorenteam samen te stellen”, aldus Monasso.

De administratie van de club zag er goed uit. Penningmeester Luc Elshof presenteerde vrolijke cijfers, over het vorig seizoen. Wel werd een pijnpunt benoemd: de achterstallige betalingen van niet-betalende leden. Die stijgen de pan uit. Tijdens de vergadering werd besloten daar serieuzer mee om te gaan en wanbetalers eerder te manen om openstaande contributiefacturen te betalen en eventueel strenger op te treden.

Een aantal jubilarissen werd benoemd, waarbij lid Bart Stevens vanuit het publiek opstond, en zijn punt maakte: aan jubilarissen, en zeker die jubilarissen die 50 of zelfs 60 jaar lid zijn, beter aandacht schenken tijdens de jaarlijkse vrijwilligers BBQ. Zijn punt werd omarmd: Huldigingen zullen in de toekomst de aandacht krijgen die een jubilaris mag verwachten.

Het goede nieuws was, dat in het weekend van het 100-jarig bestaan van de club (Noteer alvast: 13-14-15 maart 2025) alle elftallen dispensatie hebben van de KNVB: er wordt dat weekend dus geen wedstrijd gespeeld. Over de invulling van het feestweekend volgt binnen afzienbare tijd meer nieuws.

(Foto: de goed gevulde kantine, tijdens de laatste algemene ledenvergadering.)

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024