Nieuws

2e Remise van VVG’25-1

Op een regenachtige zondagmiddag tussen storm Eunice en Franklin in werd om stipt 14:00 afgetrapt tussen de mannen uit Gaanderen en Varsseveld.
De equipe van trainer Lars krabbenborg begon de wedstrijd zonder aarzelen en probeerde vanaf minuut één de verdediging van Varsseveld onder druk te zetten. Dit resulteerde in het winnen van de tweede ballen en enkele gevaarlijke kansen. Maar helaas zoals vaker de afgelopen weken ontbrak het ook deze wedstrijd aan doelpunten.

Een eeuwenoude voetbalwed trad vervolgens in werking. Waar aan de ene kant niet gescoord werd gebeurde dat wel aan de andere kant. Na een ietwat ongelukkige aanname van onze keeper schoot de spits van Varsseveld de bal in het Gaanderense net.
Vvg liet het er niet bij zitten en probeerde de druk hoog te houden op Varsseveld.
Met het inbrengen van Monasso kwam er meer dreiging naar voren. Met een prachtige vrije trap scoorde dezelfde Monasso de 1-1. Na enkele kleine dreigingen over en weer was dit ook direct de eindstand van deze wedstrijd. Helaas niet het gewenste resultaat maar de manier van spelen biedt de mannen uit Gaanderen hoop voor de komende weken.

Via deze weg wil ik de aanwezige supporters bedanken voor alle steun ondanks het slechte weer.Volgende week is Concordia de tegenstander. Hier moeten weer eens 3 punten worden gepakt om aansluiting met de middenmoot te houden.

Mvg

Uw verslaggever

HET LAATSTE NIEUWS

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023

VVG 3 loopt tegen harde nederlaag aan bij Grol 7

07 maart 2023

VVG’25 Heren 1 wint weer en blijft in top 3 meedoen!

06 maart 2023