VVG JO19-2 wint ruim van zwak Vosseveld

Vandaag stond voor VVG JO19-2 de tweede wedstrijd van de competitie op het programma ditmaal was Vosseveld JO19-1 de tegenstander. De wedstrijd stond eerst voor afgelopen zaterdag gepland maar werd door een tekort aan spelers op woensdagavond gespeelt. Beide teams waren met een overwinning aan de competitie begonnen dus leek het een spannende wedstrijd te worden. Zenna, Sem en Pim waren vandaag afwezig. Joris en Jan van JO17-1 deden daarom bij ons mee.

De wedstrijd begon en het ging redelijk op en neer. Na 10 minuten resulteerde de eerste kans voor VVG ook gelijk in een doelpunt. Yoran maakte zich met een goede actie vrij en schoot de bal knap in de hoek. Na de 0-1 begon Vosseveld meer aan te dringen en was dreigend met een paar aanvallen. Echter was het VVG die opnieuw het volgende doelpunt maakte. Na een corner van Bram tikte Mike de bal via de lat in de hoek en tekende hiermee voor de 0-2. Het speel bleef redelijk op en neer gaan en VVG had vlak voor rust nog een enorme kans toen Bram alleen op de keeper afging maar in 3 instanties er niet voor kon zorgen dat de bal het doel in zou gaan. VVG ging dus uiteindelijk met een 0-2 voorsprong de rust in.

De tweede helft begon Vosseveld zeer zwak, na een corner van Mike waar de keeper volledig miszat kon Ralf eenvoudig voor de 0-3 zorgen. Niet lang daarna zorgde een scrimmage voor het doel van Vosseveld voor de 0-4 nadat de verdediger knullig de bal in het eigen doel schoot. Vosseveld ging er niet beter op voetballen en Bram had eindelijk zijn eerste goal van de avond gemaakt toen de centrale verdediger van Vosseveld knullig de bal verspeelde en Bram hierdoor eenvoudig voor de 0-5 kon aantekenen. Bram was niet van plan het rustig aan te gaan doen en had na 5 minuten zijn 2de al gemaakt. Vosseveld had de tweede helft nog niets laten zien totdat ze na een goede aanval de bal voor het inschieten hadden, echter stond Jan prima opgesteld op de lijn en kon daarmee voorkomen dat Vosseveld scoorde. Daarna nam VVG weer de overhand en Wessel zorgde met een goede voorzet ervoor dat Bram vrij voor de keeper stond en zich geen enkel moment bedacht en de bal beheerst voor de 0-6 in het hoekje schoot. Uiteindelijk maakte Bram ook nog zijn hattrick toen hij de bal in twee instanties in het doel kon werken met het hoofd. Het slotakkoord werd uiteindelijk bepaald door Wessel die na een goede voorzet van Bram in een leeg doel kon binnentikken en hiermee de score op 0-8 bracht.

Uiteindelijk werd het een gemakkelijke overwinning voor VVG die hiermee nu de 2de plaats in de competitie bezet. Aanstaande zaterdag zal VVG het opnemen tegen nummer 10, Grol JO19-3.