VVG JO19-2 boekt monsterscore tegen Ulftse Boys

Afgelopen zaterdag stond voor VVG JO19-2 de 5de wedstrijd van de competitie op programma.Ditmaal kwam de nummer laatst Ulftse Boys JO19-2 op bezoek.

VVG begon wat slapjes aan de wedstrijd en het leek wel of iedereen nog even wakker moest worden maar na 5 minuten ging het draaien. Bram scoorde de 1-0 door oog in oog met de keeper geen fout te maken. Sem maakte niet lang daarna al de 2-0 door de bal achter de grabbelende keeper te schuiven. De keeper van Ulftse Boys leek niet te weten wat hij vandaag aan het doen was toen hij na een lange bal, de bal in de kluts tegen Bram aanschoot die daarmee de 3-0 maakte. Yoran maakte een paar minuten later de 4-0 door de bal in de lange hoek te schieten. Op slag van rust zorgde Jaap voor de 5-0 door na een pass van Bram de bal langs de keeper te schuiven. De scheids floot voor de rust en VVG had zonder al te veel moeite een 5-0 voorsprong op het scorebord staan terwijl Ulftse Boys aanvallend nog niks had laten zien en Thomas zich erg verveelde in het doel.

Na rust duurde het weer ongeveer 5 minuten voordat VVG opnieuw had toegeslagen toen Sem gemakkelijk door kon lopen en daarmee de 6-0 maakte. Echter kwam Ulftse Boys uit het niets tot een treffer nadat ze uit de rebound van een vrije trap voor open doel konden inschieten en daarmee de 6-1 maakten. VVG was niet van plan om slapper te gaan voetballen en Sem scoorde nog geen minuut daarna gelijk weer de 7-1. Ulftse Boys besloot VVG nog een handje te helpen toen hun middenvelder de bal zomaar terugspeelde op zijn keeper terwijl Sem daar nog stond. Sem verschalkte de keeper en bracht de stand op 8-1. Yoran maakte niet lang daarna zijn tweede en zorgde voor de 9-1. Daarna was Zenna aan de beurt die na een goede actie aan de linkerkant de 10-1 voor zijn rekening nam. De mooiste van de dag kwam op naam van Bram, die na een afgeslagen corner de bal opnieuw voor wou geven maar de bal zo raakte dat die pardoes in de kruising vloog en daarmee was het 11-1. Vlak voor tijd zorgde Sem voor het slotakkoord door de 12-1 te maken.

VVG boekt een gemakkelijke overwinning op de nummer laatst en komt hierdoor op de 2de plaats in de competitie te staan. Volgende week wacht de lastige uitwedstrijd tegen nummer 6, SDOUC.