Wedstrijdverslag VVG’25 1 – SVGG 1

Op zondagmiddag 12 mei, een week na het behalen van het kampioenschap stond voor VVG’25 op papier een makkelijke tegenstander op het programma, namelijk SVGG thuis. Alleen nog maar bij winst van SVGG mogen ze blijven hopen op een nacompetitieplek, mits de concurrenten geen enkele punten meer pakken.

Na slechts enkele minuten gaf VVG’25 al het laatste zetje aan SVGG richting de 5e klasse. In de 3e minuut brengt de topscorer van VVG’25 Alexander Megens de blauw-witten al op een 1-0 voorsprong en nog geen minuut later maakt Ramon Pastoor er 2-0 van. De fanatieke supporters van de thuisploeg scandeerde al het getal 10 en hoopten op een doelpuntrijke middag, echter bleven daarna de doelpunten lang uit. De thuisploeg speelde in een te laag tempo om de tegenstander helemaal kapot te kunnen spelen. Hier en daar werden er wel kansen gecreëerd maar helaas niet verzilverd, 2-0 ruststand.

Na rust was het tempo niet veel hoger dan in de 1e helft, maar toch kreeg de thuisploeg net als in de 1e helft een aantal mooie kansen die helaas niet werden benut. Uiteindelijk in minuut 83 neemt invaller Karsten Wielers de 3-0 op zijn rekening door de bal zeer gecontroleerd binnen te tikken en dit was ook gelijk het laatste doelpunt van de wedstrijd.

VVG’25 mag alweer zijn 22e overwinning van het seizoen gaan vieren en heeft nog maar 2 wedstrijden te gaan. Onze doelstelling is dan ook om nog 6 punten uit de laatste 2 wedstrijden te halen om zo met vol vertrouwen aan een nieuw seizoen te beginnen.