VVG – VV Terborg

Op zondag 26 mei voetbalde VVG haar laatste wedstrijd tegen VV Terborg in de 4e klasse C. Van het aanvallende combinatievoetbal, waar VVG haar supporters het afgelopen jaar mee verwende, was tijdens de wedstrijd tegen Terborg weinig terug te vinden. VVG maakte een uitgebluste indruk waar Jan Stern zijn manschappen wel met het mes tussen de tanden speelden. Een echte derby zou de wedstrijd dan ook nooit worden.

VV Terborg kwam in de eerste helft na een kwartier op een 0-1 voorsprong en verdubbelde deze uitslag vlak voor rust. 2 doelpunten achter, iets wat VVG al sinds de uitwedstrijd tegen KSH niet meer op het scorebord zag staan. Echter, de krachten bleken bij VVG in de tweede helft allang weggevloeid. Hoewel geen van de twee partijen de tweede helft echt domineerde was VVG niet in staat om er nog een gelijkspel of winst uit te slepen. Hiermee werd het al met al een verdiende overwinning voor VV Terborg.

VVG behaalde dit jaar veel doelstellingen. Zo werd het kampioenschap gehaald, werden periodetitels gewonnen en werden 100 doelpunten gescoord. Ook werden persoonlijke prijzen gewonnen door Alexander Megens die de Gouden Schoen won en werd Nino Monasso onlangs opgeroepen voor het streekteam. Hoewel de derby tegen VV Terborg niet twee keer werd gewonnen, hopen wij dat wij de VVG-supporters en sponsoren met onze prestaties veel goede goudgele zondagen hebben bezorgd.

De supporters en sponsoren die het hele jaar door in weer en wind langs de kant hebben gestaan om ons aan te moedigen, bedankt en tot volgend jaar in de 3e klasse!