Nieuws

Achterhoek Performance Center nieuwe sponsor JO9-1!

Ook ons jeugdteam JO9-1 is geheel in nieuwe tenues gestoken door de nieuwe sponsor Achterhoek Performance Center! Het team won direct met 7-3 en dus had dit ook direct effect op het resultaat. Wij danken zowel Achterhoek Performance voor de sponsoring als Doda Sports voor de levering! Top!

Achterhoek Performance Center is een nieuwe organisatie en is opgericht door een aantal ervaren online specialisten. Het doel van APC is om in de Achterhoek gevestigde bedrijven te helpen groeien via de digitale snelweg. Technologie, Online Marketing, E-Commerce en Big Data zijn de kerncompetenties en de mensen bij APC beheersen dit op het allerhoogste niveau in de markt. “Online Marketing en E-commerce” zorgen ervoor dat Achterhoekse bedrijven voor hun groei niet meer afhankelijk zijn van hun Achterhoekse locatie. Sterker nog dit biedt Achterhoekse ondernemingen enorm veel nieuwe kansen. Dat vereist echter wel dat het kennisniveau van “Online Marketing en E-commerce” in de Achterhoek naar een hoger niveau moet en dat de benodigde kennis om die groei te realiseren binnen handbereik moet liggen. Niet in het Westen, maar echt in de Achterhoek. Als die online kennis juist wordt toegepast, groeien de Achterhoekse bedrijven en daarmee ook onze mooie regio.

APC werkt keihard om een groot online kenniscentrum voor de regio te worden met een key performance team dat van ieder online vraagstuk een succes kan maken. Daarmee kan APC dé partner voor elk ambitieus Achterhoeks bedrijf zijn dat wil groeien via het online kanaal; nationaal of internationaal. Dat is dan ook de missie van APC.

APC bestaat uit de beste online professionals van de Achterhoek. Zij passen hun kennis en ervaring toe bij ambitieuze opdrachtgevers en delen daar ook hun kennis, implementeren online oplossingen en werken samen aan structurele omzetgroei. APC stelt voor elke uitdaging concrete doelen en werkt daardoor structureel aan het verbeteren van de performance van haar klanten. Voor meer info ga je naar:    www.achterhoekperformancecenter.nl 

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024