Bekerwedstrijd VVG 1 – SC Bemmel 1

VVG 1 trad afgelopen zondag aan tegen SC Bemmel 1.

Gedurende de wedstrijd bleek de eersteklasser uit Bemmel een maatje te groot voor de manschappen uit Gaanderen. Bemmel wist constant een man op het middenveld vrij te spelen, waarna diepte werd gezocht achter de laatste linie van VVG. Dit zorgde ervoor dat VVG na een half uur tegen een 0-1 achterstand aan keek. Hierop volgend gaf scheidsrechter een penalty toen de rechteraanvaller van SC Bemmel, al dan niet bewust, over het been gleed van een verdediger van VVG. De penalty werd rustig ingeschoten waardoor VVG met 0-2 de rust in ging.

Ook in de tweede helft wist VVG geen potten te breken. Bemmel had wederom het betere van het spel en wist de score uit te breiden naar de uiteindelijke eindstand 0-3. Volgende week zaterdag wacht de laatste tegenstander in de beker: OVC’85.