Nieuws

Belangrijk nieuws! Privacywetgeving is vanaf 25 mei van toepassing!

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. In de volksmond de privacywetgeving genoemd. Ook wij als voetbalvereniging hebben te maken met het verwerken van persoonsgegevens van jullie als leden. Daarom zijn wij op de achtergrond aan de slag om de zaken voor VVG’25 rond deze nieuwe privacywet op orde te hebben. Concreet houdt dit in dat wij moeten opschrijven hoe wij omgaan met persoonsgegevens van onze leden, vrijwilligers en fans. Met deze documentatieplicht kunnen wij aantonen dat we voldoen aan de AVG. De meeste gegevens die wij hebben van leden zijn algemene gegevens en die staan verwerkt in Sportlink.

Zaken die jaren vanzelfsprekend waren gaan veranderen, denk aan foto’s van spelers op de website, teamfoto’s of filmpjes van een wedstrijd of training. Zo kan het zijn dat u filmt tijdens een wedstrijd en dat een speler of toeschouwer niet op beeldmateriaal wil komen. Deze speler of toeschouwer kan dit dan aan u melden en dan moet u dit respecteren en de betreffende persoon niet vastleggen op beeldmateriaal. Andersom geldt dit ook, wij zullen met ingang van het nieuwe seizoen uw toestemming vragen voor het plaatsen van beeldmateriaal op onze website, Facebook en de VVG Tribune.

Heeft u vragen of zijn er onduidelijkheden? Dan kunt u die natuurlijk altijd stellen. Dit mag naar e-mailadres: organisatie@vvg25.nl

Sportieve groet,

Het Bestuur

 

HET LAATSTE NIEUWS

Nu een AED op onze locatie!

01 maart 2024

Vacature coach VVG’25 2!

26 februari 2024

Verslag VVG’25 JO7-1

26 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024