Nieuws

Bestuursnieuws

Vanuit het bestuur praten we jullie graag bij over de ontwikkelingen binnen VVG’25
 
Bestuurswissel
Tijdens de algemene ledenvergadering hebben we afscheid genomen van Erwin Stevens, Jan Gerbrands en Vincent Bouwhuis. Ieder op hun eigen wijze hebben ze veel inzet gegeven aan VVG’25 en daar zijn de heren we enorm dankbaar voor. Vincent en Jan hebben hun taken helemaal neergelegd. Erwin blijft nog actief betrokken als gebouwbeheerder en met zijn vrijdagmiddag club blijft hij zorgen voor een toplocatie voor VVG’25. Een deel van zijn taken is overgenomen door Bennie Kemperman. Bennie draagt nu zorg voor alle materialen. Nieuw in het bestuur is Piet Karemaker, hij stuurt de kantine, vrijwilligers en activiteitencommissie aan en tijdelijk neemt hij ook het secretariaat onder zijn hoede. Piet heeft zijn draai al aardig gevonden. We wensen hem veel succes! Pietro Monasso komt vanuit de technische commissie het bestuur tijdelijk versterken voor voetbalzaken. Daar zijn we erg blij mee. Pietro hoopt dat iemand deze functie op zich wil nemen. Het is van wezenlijk belang dat we iemand met verstand van voetbalzaken in het bestuur hebben.
 
VOG

Alle vrijwilligers hebben het gemerkt. We hebben aan iedereen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd. En wat zijn we blij dat hier goed gehoor aan is gegeven. We hebben er inmiddels  150   binnen. Veiligheid is belangrijk voor iedereen, we hebben veel gehoord over grensoverschrijdend gedrag, ook binnen sportverenigingen. Met elkaar moeten we hier altijd alert op blijven. Zie je iets of gebeurt er iets waarvan je niet wil dat dit gebeurt, meld het dan direct bij het bestuur. We hebben ook onze vertrouwenspersoon Michael Velthausz waar je altijd je verhaal kwijt kan. We hopen dat we met elkaar een veilige sportomgeving blijven bieden aan iedereen die bij VVG’25 sport.

De kantine mag sfeervoller
Tijdens de Algemene Ledenvergadering (ALV) is naar voren gebracht dat de sfeer in de kantine meer aandacht mag hebben. Na alle sluitingen zijn we blij dat er we weer open zijn. De tafelbladen zijn al aangepakt en van wit naar bruin omgezet. Dat ziet er al een stuk gezelliger uit. Ook zijn er meer hoge tafels bijgezet zodat meer teams plek hebben. Op maandag 14 maart is er een denktank over de kantine geweest. Hoewel de opkomst erg laag was, hebben we met elkaar goede ideeën uitgewisseld die nu uitgewerkt worden. 4 april zitten we weer bij elkaar en gaan we knopen doorhakken. Jullie gaan het vast en zeker merken.
In 2025 zijn we 100 jaar!
Er staat een prachtige mijlpaal voor de deur. Tijdens de ALV is gevraagd wie er aan de slag willen met de organisatie van een mooi jubileumjaar. Gerard, Bennie en Engelbert hebben zich al spontaan aangemeld. Een eerste bijeenkomst staat gepland. Wil jij ook actief meedoen, meld je dan bij voorzitter@vvg25.nl of trek een van de heren even aan het jasje.
Vacatures
We zijn een vrijwilligersorganisatie en we zijn zo sterk als we samen doen! Er zijn vacatures die we graag met spoed weer opgevuld zien worden zodat we sterk blijven staan met elkaar. We gaan op de site een vacaturelijst plaatsen. Bij deze alvast de huidige vacatures, lever je bijdrage aan VVG’25 door mee te doen:
 • Gastheren/vrouwen op zaterdag en zondag (elk uurtje is al fijn)
 • Scheidsrechters, begeleiding en opleiding kan gegeven worden
 • Activiteitencommissie, meerdere personen
 • Jeugdvoorzitter
 • Jeugdbestuur: coördinator leeftijdsgroep onder 9 t/m 11
 • Hoofdbestuur: PR en Communicatie
 • Hoofdbestuur: Facilitair
 • Voedingsdeskundige voor gezonde sportvoeding
 • Organisatoren startdag 27 augustus 2022
 • Verzorger op zaterdag
 • Verzorger op zondag
 • Verzorger 1e elftal
Meld je aan bij secretaris@vvg25.nl  Alle kleine beetjes helpen en samen komen we verder!

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024