Nieuws

Wedstrijdverslag VVG’25 1 – NEC Amateurs 1 ( foto’s bron: De Gelderlander)

Op zondag 5 februari 2023 speelde VVG25 een thuiswedstrijd tegen NEC Amateurs. De bezoekers uit Nijmegen hadden de week ervoor nog een knappe overwinning weten te behalen tegen de koploper in de 2e klasse, SV Grol. Ook VVG’25 was goed van start gegaan na de winterstop door zowel de wedstrijd tegen SDOUC uit Ulft als Theole uit Tiel te winnen. Hiermee lijken de Gaanderenaren de opmars richting de top van de 2e klasse te hebben ingezet. Op voorhand dus een mooi affiche.

Waar NEC een aantal momenten in de wedstrijd goed combinatiespel liet zien, trok VVG’25 toch verdiend aan het langste eind. De wedstrijd eindigde dan ook in een verdiende 2-0 overwinning voor VVG’25. De eerste goal werd in de eerste helft gescoord door een sterk spelende Yoni Bouwman. Hij wist een uitdraaiende corner van Yannis Megens met een strakke kopbal tegen de touwen te koppen. Pas aan het einde van de tweede helft volgde de 2-0. Hiervoor wist invaller Bruno, na een sprint vanaf de middenlijn, een knappe voorzet van de andere invaller Ahmed in het doel te schieten.

Met deze overwinning staat VVG’25 momenteel op de derde plaats. Volgende week wacht de topper tegen DVC. De ploeg uit Didam bezit momenteel de tweede plek met slechts één punt verschil van VVG’25. Wederom een mooie uitdaging.

 

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024