Nieuws

Wedstrijdverslag VVG’25 1 – NEC Amateurs 1 ( foto’s bron: De Gelderlander)

Op zondag 5 februari 2023 speelde VVG25 een thuiswedstrijd tegen NEC Amateurs. De bezoekers uit Nijmegen hadden de week ervoor nog een knappe overwinning weten te behalen tegen de koploper in de 2e klasse, SV Grol. Ook VVG’25 was goed van start gegaan na de winterstop door zowel de wedstrijd tegen SDOUC uit Ulft als Theole uit Tiel te winnen. Hiermee lijken de Gaanderenaren de opmars richting de top van de 2e klasse te hebben ingezet. Op voorhand dus een mooi affiche.

Waar NEC een aantal momenten in de wedstrijd goed combinatiespel liet zien, trok VVG’25 toch verdiend aan het langste eind. De wedstrijd eindigde dan ook in een verdiende 2-0 overwinning voor VVG’25. De eerste goal werd in de eerste helft gescoord door een sterk spelende Yoni Bouwman. Hij wist een uitdraaiende corner van Yannis Megens met een strakke kopbal tegen de touwen te koppen. Pas aan het einde van de tweede helft volgde de 2-0. Hiervoor wist invaller Bruno, na een sprint vanaf de middenlijn, een knappe voorzet van de andere invaller Ahmed in het doel te schieten.

Met deze overwinning staat VVG’25 momenteel op de derde plaats. Volgende week wacht de topper tegen DVC. De ploeg uit Didam bezit momenteel de tweede plek met slechts één punt verschil van VVG’25. Wederom een mooie uitdaging.

 

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024