Concordia Wehl JO 19-1 – VVG 25 JO 19-1 Wedstrijdverslag

Zaterdag stond de wedstrijd tegen Concordia Wehl op het programma.

Concordia draait net als vorig seizoen bij de eerste mee in onze klasse.

De eerste 20 minuten waren we de betere ploeg wat resulteerde in een doelpunt van Luuk 0-1.

Na dit doelpunt was Concordia de betere ploeg en zij scoorden verdiend de 1-1  en 2-1.

We waren blij dat het bij de rust pas 2-1 stond want concordia kreeg de betere kansen.

Na de rust scoorde Concordia snel de 3-1 en de wedstrijd leek beslist.

Toen Ceriljo uit een prachtige vrije trap de 3-2 maakte kantelde de wedstrijd en waren wij de betere ploeg.

We raakten de binnenkant van de paal er werd een bal van de doellijn gehaald maar helaas de 3-3 wilde niet vallen.

De 2e helft waren we duidelijk de betere partij en we verdienden een gelijk spel.

Doordat we met zijn allen naar voren liepen voor de 3-3 scoorde Comcordia uit een counter ook nog de 4-2 en was de wedstrijd beslist!

We hadden vandaag een punt verdiend maar helaas we moesten puntloos weer naar Gaanderen toe!