Nieuws

CorthoGreen en Schurink Bouwmaterialen nieuwe sponsoren VVG’25 2!

Afgelopen zondag was de kledingpresentatie van de nieuwe kleding bij de eerste thuiswedstrijd van VVG’25 2. We zijn trots dat CorthoGreen en Schurink Bouwmaterialen zich voor de komende drie jaar aan de club hebben verbonden. Al sinds 1888 is CorthoGreen in Nederland toonaangevend op het gebied van productie van en handel in zaden en daaraan gerelateerde artikelen. Het bedrijf exporteert naar de belangrijkste Europese landen als Duitsland, België, Frankrijk, Spanje, Italië, Engeland en de Scandinavische landen. Ook wordt er geleverd naar o.a. Zuid-Afrika, Qatar en de Verenigde Staten. Wereldwijd actief dus! Voor meer info: http://www.corthogreen.com .

Schurink Bouwmaterialen is gespecialiseerd in zowel nieuwe als tweede keus bouwmaterialen. Meubelen voor zowel tuin als in huis leveren zij tegen sterk gereduceerde prijzen. Service staat hoog in het vaandel: kom gerust langs voor een bezoek! Schurink is een begrip in de regio. Voor meer info kijk op:  https://schurinkbouwmaterialen.nl/ .

Het tweede elftal is volledig voorzien in nieuwe wedstrijdtenues, trainingspakken, tassen en voor de technische staf een presentatieoutfit. De spullen zijn geleverd door Doda Sports en er bleken ook direct punten in te zitten! Het werd 2-0 voor de Gaanderenaren met als hoogtepunt de schitterende stift van Loris Monasso wat de bevrijdende tweede goal opleverde. Op naar een mooie tweede seizoenshelft!

 

HET LAATSTE NIEUWS

VVG 3 begint slecht aan de wedstrijd en verliest van koploper Longa 6

28 maart 2023

VVG 3 wint verrassend van FC Winterswijk 6

21 maart 2023

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023