De eerste officiële bekerwedstrijd voor de heren uit Gaanderen

VVG’25 neemt het op tegen de 1e klasser Voorwaarts Twello. De beide teams begonnen slordig aan de wedstrijd, beide konden in het begin geen grip op het spel krijgen. Langzamerhand begon het balletje te rollen bij Voorwaarts Twello en begonnen ze de fouten van de heren uit Gaanderen af te straffen. Zo speelde Twello een bal recht door het midden heen en was VVG te slordig met verdedigen en schoten ze in de 8e min al de 0-1 binnen. Verder kwamen er nog wat kansen voor VVG maar het ontbrak aan scherpte in de eindfase. Nummer 7 van Twello was de hele dag al bezig met acties en beloonde zichzelf in de 37e min met de 0-2.

Rust

Na de rust haalde de trainer van VVG Bion eraf en mocht Ahmed beginnen aan de tweede helft.  De eerste beste aanval die Twello had na rust was meteen raak. Door wederom slordig te verdedigen kwamen de heren uit Gaanderen in de 46e min al met 0-3 achter te staan. VVG kwam niet echt lekker in het spelletje. Ahmed kreeg nog een kans op de 1-3 maar ook dat zat er niet in. In de 58e minuut verlaat Ramon P. het veld voor Jimmy m. Zo ook kort na de wissel scoorde Twello al de 0-4 binnen en was het eigenlijk een verloren zaak. VVG kon maar geen grip krijgen op de wedstrijd. Twello speelde op een beter niveau dan VVG. Kort na de goal van Twello kwam de trainer van VVG met 3 wissels. Uit gingen Dany, Chiel en Patrick P. in kwamen Ramon R., Yannis en Roy. De wedstrijd bleef in handen van Twello. Toch gebeurde er nog wat goeds voor VVG door een mooi Assist van Roel scoorde Ahmed nog de 1-4 dat was tevens ook de uitslag van de wedstrijd geworden.

De eerste Bekerwedstrijd eindigde in een Nederlaag. De heren uit Gaanderen hebben wat goed te maken. Tot de volgende keer!