Eendracht’30 – VVG’25 0-3

Op zondag 20 maart speelde VVG’25 een uitwedstrijd tegen het Mookse Eendracht’30. Het Gaanderense team boekte een prima 0-3 zege op de nummer 4 van de 2e klasse I. Na 20 minuten werd de eerste goal gemaakt door Byon Venhoeven die vanuit een niet weggewerkte corner het net wist te vinden. Nadat Eendracht een fase beter in de wedstrijd leek te komen, schoot Ramon Pastoors net voor het rustsignaal de 0-2 binnen. Met zijn rechtervoet wist hij de bal behendig in de rechterhoek van de goal te plaatsen.

Eendracht’30 begon de tweede helft getergd maar wist, afgezien van een grote kans, geen potten te breken. In de slotfase van de wedstrijd werd Yannis Megens, na een van zijn vele onnavolgbare solo’s deze middag, in de zestien getackeld door een Mookse verdediger. De strafschop die volgde werd in tweede instantie benut door Nick Schoenaker. De routinier gooide hiermee de wedstrijd in het slot. Met de overwinning op Eendracht’30 staat VVG’25 nu op de zesde plek. Volgende week zondag 27 maart tijdens de thuiswedstrijd tegen het Nijmeegse Quick 1888 zou blijken of het Gaanderense team een vervolg kan geven aan de ingezette opmars.