En de pupil van de week zag de voetbalmatadoren van VVG’25 wederom de winst pakken!

Het is 21 oktober 2018 exact 14:00 uur wanneer er wordt afgetrapt op sportpark de Pol tussen de op dat moment koploper, V.V.G.’25  en de nummer drie van de competitie, Zeddam/St. Joris.

Het was het team van Krabbenborg dat scherper aan de wedstrijd begon dan de tegenstander uit Zeddam. Dit resulteerde in een aantal goede kansen en de snelle 1-0 voorsprong gescoord door de weer fitte Monasso. Hierna bleef de ploeg uit Gaanderen het betere van het spel houden waarbij voldoende kansen werden gecreëerd met soms mooi voetbal.

Helaas ondanks de hoeveelheid aan kansen had het er alle schijn van dat er met een 1-0 voorsprong gerust zou gaan worden. Minuut 45 brak aan toen F. Wielers een wederom strakke vrije bal het zestien meter gebied van Zeddam in slingerde. Via een carambole van verschillende spelers belandde de bal in het Zeddamse net. Er kon toch nog gerust worden met comfortabele voorsprong van 2-0.

In de kleedkamer werden de jongens van Krabbenborg weer op scherp gezet. Immers maakte de ploeg uit Zeddam onlangs nog een 2-0 achterstand tegen GWVV goed door uiteindelijk 2-2 gelijk te spelen.

Direct nadat het fluitsignaal klonk voor de tweede helft ging de ploeg uit Gaanderen door met waar het gebleven was. De bal werd goed rondgespeeld van achter uit en vaak op het juiste moment werd gekozen voor diepgang van de aanvallers.

Monasso, vandaag terug na 4 weken blessureleed begon ook de tweede helft scherp. Een te kort teruggespeelde bal richting de keeper van Zeddam werd na goed werken onderschept door Monasso. Niet zelfzuchtig legde hij de bal vanaf de achterlijn terug op de inkomende R. Veldkamp die van dichtbij een niet te missen kans binnenschoot.

Met een 3-0 voorsprong en nog 20 minuten te voetballen leek er geen vuiltje aan de lucht. Echter was het Zeddam dat voor de 3-1 aantekende door enigszins onnodig balverlies. Dit bleek uiteindelijk ook het enige schot van Zeddam deze wedstrijd want in de 90e minuut was het wederom Monasso die met een mooie actie zijn kwaliteiten toonde door de bal onberispelijk tegen de touwen te jagen.  Hiermee werd eveneens de eindstand van 4-1 bepaald. De mannen uit Gaanderen wonnen hiermee 10 wedstrijden achter elkaar in verschillende competities.

Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen GWVV op het programma. De ploeg van trainer Krabbenborg is op dit moment met het maximaal aantal punten uit 5 wedstrijden de te kloppen ploeg in 4C.

Er zal daarom de komende week wederom goed worden getraind om aanstaande zondag weer een teamprestatie neer te kunnen zetten. Graag zien wij alle supporters volgende week weer in Varsselder alwaar om 14:00 uur zal worden afgetrapt.