Nieuws

Even voorstellen: Kaan Ozerdogan

Mijn naam is Kaan Ozerdogan, 22 jaar oud en ik woon in Doetinchem. Ik volg de studie commercieel medewerker MBO in Arnhem, tevens is dit ook mijn laatste jaar. Daarnaast ben ik werkzaam bij Ziggo. Ik heb het KNVB-juniorendiploma behaald en sinds september ben ik bezig met de opleiding UEFA C Youth. Dit jaar maak ik de overstap van VIOD naar VVG ’25. Na 5 jaar trainer te zijn geweest bij VIOD, ga ik als trainer van de jo13-1, de circuittrainingen en de techniektrainingen bij VVG ’25 een nieuwe stap zetten in mijn carrière.

De CIRCUITtrainingen zijn bedoeld voor de teams O7 t/m O10 van VVG ’25. Dit jaar is er voor het eerst gestart met circuittrainingen, waar met veel enthousiasme aan wordt deelgenomen. De spelers van deze teams trainen tijdens een circuittraining allemaal tegelijk en krijgen allemaal dezelfde oefenstof aangeboden. Tijdens de circuittrainingen komen telkens; techniek, pass/trap, scoren en wedstrijdvormen aan bod. Momenteel vinden deze circuittrainingen nog facultatief op de vrijdag plaats. Vanaf augustus wordt het een vast onderdeel van de jeugdopleiding en zijn deze op de maandag van 17.30 uur tot 19.00 uur op veld 1 bij VVG ’25. Ik zal deze circuittrainingen met ondersteuning van een aantal trainers en leiders gaan geven. Je hoort van je eigen trainer nog wanneer deze circuittrainingen exact starten.
De TECHNIEKtrainingen zijn bedoeld voor de teams O11 t/m O19 van VVG ’25. Hier starten we komend seizoen voor het eerst mee. In tegenstelling tot de circuittrainingen voor de jongste jeugd, zijn deze trainingen facultatief. Je mag dus zelf kiezen of je hier naartoe gaat. Tijdens deze trainingen zal er gewerkt worden aan je techniek, behendigheid en conditie. Deze techniektrainingen vinden vanaf augustus van 19.00 uur tot 20.30 uur plaats op veld 4 bij VVG ’25. Ik zal deze circuittrainingen met ondersteuning van een aantal trainers gaan geven. Je hoort van je eigen trainer nog wanneer deze techniektrainingen exact starten.
Daarnaast heb ik een eigen voetbalschool, waarvoor ik sinds kort iedere vrijdag van 16.00 uur tot 20.00 uur een veld van VVG ’25 mag gebruiken. Tijdens deze trainingen werk ik met de deelnemers aan alle basisvormen van het voetbal, ieder op zijn/haar niveau. Er wordt getraind in kleine groepjes van maximaal vijf spelers, bewust zodat iedere speler de juiste aandacht krijgt. Maar 1 op 1 training kan ook. Kinderen tussen de 6 en 17 jaar kunnen zich aanmelden. Meer informatie, de kosten en aanmelden voor een gratis proefles vind je op www.kofootballcoach.com
Ik heb onwijs veel zin in het nieuwe voetbalseizoen. En we maken er vooral een topseizoen van!
Voetbalgroet Kaan

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024