Gelijk tegen koploper

Op zondag 12-02-2023 stond een belangrijke ontmoeting met DVC op de agenda. VVG is bezig met een goede reeks en bemachtigd daarom de 3de plek. Iets waar na de eerste paar wedstrijden alleen maar van gedroomd kon worden.

DVC en VVG begonnen rommelig aan de wedstrijd met hier en daar wel een paar leuke aanvallen. In de eerste paar minuten bleek dit een wedstrijd te worden met veel fysieke strijd. DVC hanteerde voornamelijk de lange bal en VVG kon niet genoeg in het voetballend vermogen komen.

In de 13de minuut gaf Yannis Megens vanuit een vrije trap de bal voor op Bruno van den Berg die goed vrijloopt en op fantastische wijze wist binnen te koppen, 1-0. DVC gaf echter antwoord met net wat slimmere veroveringen op de 2de bal en wist in de 20e en 22e minuut de 1-1 en 2-1 binnen te leggen. Er werd dus wat gevraagd van de Gaanderense ploeg. Het harde werken werd in de 50e minuut beloond door een goal vanuit een vrije trap van Yannis Megens. Yannis liet het makkelijk lijken door de bal over het muurtje te leggen en binnen te schieten, 2-2. Dit was overigens ook de eindstand. Gezien het spelbeeld en de kansen lijkt dit een terechte uitslag. Desondanks had VVG stiekem gehoopt om de 3 punten mee terug te nemen naar Gaanderen.

Grol verloor vandaag met 3-0 van Union en daarom staat VVG gedeelde 2e plek met Grol.

Gezien het weinig scheelt tussen de bovenste en onderste plekken, hopen wij ook op 5 maart weer op uw steun. VVG speelt dan thuis tegen DIO.