Nieuws

Geslaagde Kick-off nieuw seizoen Leiders & Trainers

Op zaterdag 13 juni heeft de aftrap plaatsgevonden van het nieuwe seizoen voor alle leiders & trainers van de jeugd onder het motto Mooi Samenspel.
Een hele hoge opkomst voor de aftrap van het nieuwe seizoen, die voor deze gelegenheid in corona style gehouden werd in Ulft. VVG’25 was te gast bij de nieuwe hoofdsponsor van de jeugd Rebelhouse, die een deel van haar magazijn beschikbaar stelde. De leiders & trainers werden verdeeld over de dag ontvangen in drie groepen, georganiseerd per leeftijdscategorie.

Het jeugdbestuur presenteerde een terugblik over het afgelopen seizoen en een vooruitblik naar het nieuwe seizoen met onderwerpen als de organisatie en plannen voor het seizoen 2020-2021, wie is de jeugdcoördinator en wedstrijdsecretaris per leeftijdscategorie, praktische zaken en het doornemen van de Gedragscode. Verder op de agenda stond de introductie van de Team Opleidingen (TO) en hun plan van aanpak.

De Team Opleidingen bestaande uit Daan de Kater, Jeroen de Jong, Jelle Elfrink en Gerdo Veenink presenteerde vol enthousiasme hun ideeën, plannen en spelprincipes van VVG’25. En nodigde alle deelnemers uit om feedback en mee te denken over de invulling van het plan. De spelprincipes zijn samengesteld in samenwerking met de technische commissie van de senioren, waardoor deze principes nu als rode draad door de hele vereniging loopt.

Team Opleidingen maakte verder bekend dat ervoor iedere leeftijdscategorie een dropbox komt, waarin oefenstof en presentaties komen te staan waar leiders & trainers gebruik van kunnen maken. Het idee is dat iedereen daar oefenstof in kan plaatsen zodat het met elkaar gedeeld kan worden. Het was een succesvolle en een gezellige dag met veel positieve energie en enthousiaste deelnemers. De kledingcommissie was aanwezig voor inname van de teamkleding en om als kers op de taart de nieuwe kleding aan de Leiders & Trainers uit te reiken. Nu zijn alle jeugdteams voorzien van nieuwe tenues en alle leiders en trainers voorzien van nieuwe Rebelhouse kleding. VVG’25 Mooi Samenspel !

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024