Nieuws

Geslaagde voetbalquiz bij VVG’25!

Bureau Voetbalquiz ging op vrijdag 18 mei op bezoek bij VVG´25. Een verre uitwedstrijd, want de kantine staat in Gaanderen op een kilometer of vijf van de Duitse grens. De voetbalclub deelt zijn accommodatie met een basisschool en dat hadden we bij Bureau Voetbalquiz nog niet eerder meegemaakt. De juffen en meesters hadden hun hielen nog niet gelicht of de eerste quizdeelnemers meldden zich in de mooie nieuwe kantine.

Het bestuur van VVG’25 had de selectiespelers Ramon Pastoor en Marvin Philipsen de vrije hand gegeven om een leuke activiteit te organiseren voor de senior-leden van de club. Zodoende ontstond de eerste editie van de voetbalquiz bij VVG’25, waar ruim 60 mannen en vrouwen op af kwamen voor een gezellige avond en om elkaar af te troeven op het gebied van hun voetbalkennis.

De beide organisatoren lagen na de eerste twee ronden – die in het teken stonden van de Eredivisie en het WK – nog op ‘finale-koers’. Maar de derde ronde, met daarin de nodige vragen over VVG´25 (onder andere een wedstrijd tegen Feyenoord uit het jaar 2000 kwam voorbij), werd door veel deelnemers uitstekend gemaakt. Uiteindelijk bleven zes teams, met scores tussen de 42 en 49 punten, over voor de ultieme finale. Daarin lieten de voetballers uit Gaanderen zien dat ze wel van een gokje houden en bij enkele teams leverde dat de nodige minpunten op. De voetbalquiz werd uiteindelijk gewonnen door Luuk en Jeffrey. Zij scoorden 54 punten en mogen zich een jaar lang dé ultieme voetbalkenners van VVG´25 noemen.

Ramon en Marvin hadden ‘Expert Rick Streppel’ bereid gevonden de prijzen voor de Top 3 te sponsoren. ‘Expert Rick Streppel’ bood onder andere een mooie koptelefoon en bluetooth speaker aan voor de winnaars van de voetbalquiz.

Bureau Voetbalquiz liet zich na afloop ook nog verleiden tot het afsluiten van een weddenschap. Zondag 20 mei speelt VVG´25 een thuiswedstrijd tegen SDZZ en Ramon gaf aan dat de tegenstander minimaal met een 4-0 nederlaag naar Zevenaar terug gestuurd zou worden. Bureau Voetbalquiz ziet het wijnpakket volgend jaar met plezier tegemoet. En mocht VVG’25 woord houden, en met 4-0 winnen, dan reist er volgend jaar een krat Bureau Voetbalquiz bier mee op de achterbank naar Gaanderen. Graag tot volgend jaar!

Zie hier de link op de website van Bureau Voetbalquiz en meer foto’s: https://bureauvoetbalquiz.nl/geslaagde-voetbalquiz-in-de-achterhoek/

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024