Nieuws

Het is weer tijd voor VOETBAL!

Het voetbalseizoen is weer begonnen en we hebben er zin in!

Na een zinderende warme zomer verwachten we nog een mooie nazomer waarin we lekker kunnen voetballen. Nog een paar flinke regenbuien en dan zijn hopelijk alle velden weer bespeelbaar. De bekerwedstrijden starten vanaf 1 september 2018. We kijken uit naar de resultaten en het speelplezier. Nieuwe teams kunnen samen zoeken naar hun talenten.  We hebben nieuwe trainers en leiders, nieuwe videotraining door Lars Krabbenborg bij het eerste, een fanatieke trainer voor het tweede elftal in de persoon van Carlo Valk, nieuwe uitdagingen bij de jeugd in de hoofdklasse en nieuwe startende spelers in teams bij de jeugd. Wij hopen op veel voetbalplezier voor iedereen! We hebben gelukkig ook veel ervaren trainers en leiders die zich al jarenlang inzetten voor onze spelers en speelsters. Daar zijn we heel blij mee, want zonder deze nieuwe en ervaren trainers en leiders kan er niet gevoetbald worden.  Maar voor een mooie pot voetbal hebben we ook scheidsrechters nodig. We zoeken dringend nieuwe scheidsrechters, dus hopelijk wil jij je aanmelden om af en toe op zaterdag een wedstrijd te fluiten!  Om na de wedstrijd of in de rust wat te drinken in de kantine hebben nog steeds meer kantinepersoneel nodig. En zo zijn er nog steeds veel vacatures, dus zet je schouders er onder en draag je steentje bij komend seizoen. Laat het ons weten via vrijwilligers@vvg25.nl wat jij kan doen voor VVG’25.

De jeugd heeft mooie nieuwe trainingspakken gekregen van de sponsoren.  Zaterdag hopen we jullie daar voor het eerst in te zien. Lees goed het protocol door dan kunnen we jaren plezier hebben van de pakken. Binnenkort komt er een familiedag bij VVG’25 en worden de teamfoto’s gemaakt en een mooie groepsfoto van de jeugd. Wil je vanwege privacy redenen niet op de website met je teamfoto laat het ons dan weten via privacy@vvg25.nl

Trots zijn we ook dat we na jaren van groei in het meidenvoetbal weer een vrouwen 1 op zondag hebben. Wil jij ook meedoen? Dat kan zeker, meld je dan aan bij vrouwenvoetbal@vvg25.nl

Voor veel jeugdspelers en ouders is de start dit seizoen extra spannend nu we samenwerken met Etten. Het zal aan alle kanten even wennen zijn. De samenwerkingsteams gaan de wedstrijden een half jaar in Etten spelen en een half jaar in Gaanderen. Dat betekent ook dat onze jeugdspelers één keer per week wat verder moeten fietsen voor de training. Maar hierdoor hebben we wel meer jeugdteams kunnen samenstellen en krijgt iedereen de gelegenheid om veel te voetballen tijdens de training en de wedstrijden. Dat is een mooi resultaat. We hopen dat jullie elkaar allemaal gauw leren kennen en er samen een mooi seizoen van maken. We hebben er als jeugdbestuur en hoofdbestuur alle vertrouwen in dat het goed komt met de samenwerking nu we met de meiden al een paar jaar samenwerken met Etten naar ieders tevredenheid.

Wij wensen jullie namens het jeugdbestuur en hoofdbestuur allemaal een mooi sportief seizoen toe, of je nu voetbalt, vrijwilliger bent of supporter? Samen zijn we onze club VVG’25!

 

Ineke Schuurman

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024