Nieuws

Humanitas Kinderopvang nieuwe teamsponsor JO11-3.

Jeugdteam JO11-3 is geheel in het nieuw gestoken binnen de nieuwe clublijn van VVG’25. Afgelopen zaterdag was de officiële presentatie en werden er foto’s genomen van het team van trainer Sjonnie Verbeek en leider Davy Stern.

 

Kinderopvang Humanitas is de grootste kinderopvangaanbieder zonder winstoogmerk, met kinderdagverblijven, centra voor buitenschoolse opvang en peuterspeelzalen door heel Nederland. Iedere dag krijgen duizenden kinderen van nul tot dertien jaar bij ons een afwisselend aanbod in een veilige en vertrouwde omgeving. Het gelooft in gelijke kansen voor kinderen. Met aandacht, warmte en grote deskundigheid begeleiden zij je kind (0-13 jaar) in het beleven, ontdekken en groeien op zijn of haar eigen manier, in een veilige en vertrouwde omgeving.

 

Op de foto’s de overhandiging van de bloemen door Stefan Lochs namens de Sponsorcommissie aan manager Natasja Berendsen en BSO-medewerker Ronnie Kolenbrander. Wij willen Humanitas bedanken en zijn trots dat zij zich gebonden hebben als sponsor aan onze club!

 

                      

 

 

HET LAATSTE NIEUWS

Vacature coach VVG’25 2!

26 februari 2024

Verslag VVG’25 JO7-1

26 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024

Nieuwe tassen voor de jeugd

24 februari 2024