Nieuws

In memoriam

Afgelopen vrijdagavond 1 oktober 2021 heeft ons het trieste bericht bereikt dat onze jeugdspeler David Jansen van de JO 15-3 is overleden als gevolg van een ernstig ongeluk eerder op die ochtend. David mocht maar 14 jaar oud worden. David was een sportieve jongen die naast het voetballen ook graag ging hardlopen, mountainbiken of vissen.  David was een goede voetballer, kwam prima mee met de selectie, maar koos er altijd weer voor om met zijn vrienden te voetballen. Dit seizoen zat hij met zijn jongere broer Dirk in het team. Zijn moeder was de coach. Hij was voor het eerst aanvoerder van het team. Dit paste goed bij David, dat vond hij zelf ook. Hij was een sociale jongen die de rest van het team kon stimuleren en activeren vanuit zijn bescheidenheid. Afgelopen week was eindelijk alles rond zodat hij ook een wedstrijd met de jo15-1 mocht spelen. Maar hoe verdrietig zijn we allemaal dat dit niet meer mocht gebeuren. De wereld stond opeens stil. De bal rolt niet meer door David.

Wij wensen Simone, Boudewijn, Dirk en Ben en iedereen die om hen heen staat heel veel sterkte bij dit intense verdriet. Wij zijn er als club voor jullie!

In de kantine is tot en met zondag 10 oktober een herdenkingshoek ingericht voor David waar iedereen zijn persoonlijke steunbetuiging op een kaart kan schrijven.

Zaterdagmiddag 9 oktober zullen wij voor David een erehaag vormen. Iedereen die hierbij aanwezig wil zijn graag om 14:45 uur verzamelen bij de parkeerplaats van VV Etten. Kom zoveel mogelijk per fiets.

HET LAATSTE NIEUWS

Nieuwe tassen voor de jeugd

24 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024

Winnaars Koppeltoernooi: Robin en Michel!

20 februari 2024

Flessenactie 2024: Prachtig resultaat!

17 februari 2024