Nieuws

Indeling Lagere Senioren seizoen 2022-2023

Het heeft even geduurd maar nu kunnen we de voorlopige indeling van de lagere senioren teams voor komend seizoen presenteren.

 

Terugblik op het afgelopen seizoen
Het begin van het seizoen was spannend met alle corona perikelen en de vraag was of de competitie dit seizoen wel compleet zou worden uitgespeeld. Gelukkig is dit wel gebeurd. Alle teams hebben hun laatste wedstrijd gespeeld. Met als kers op de taart het kampioenschap van het 4e elftal dat behaald werd op de allerlaatste speeldag. Desondanks was het wekelijks wel een opgave om voldoende spelers voor alle teams op het
veld te krijgen. We willen dan ook alle leiders en spelers een groot compliment geven voor wat jullie wekelijks met elkaar bereikt hebben.

Maar niet alles ging goed. Halverwege het seizoen hebben we door een gebrek aan beschikbare spelers ons zaterdagteam uit de competitie moeten halen. Gelukkig waren een aantal spelers van dit team bereid om op zondag de overige teams te helpen.

Een nieuw seizoen
De voorlopige indeling vind je hieronder. We hebben 2 teams kunnen samenstellen met ruim voldoende spelers. Op de zaterdag hebben we helaas geen seniorenteam meer maar we hopen dat dit in de toekomst wel weer gaat komen. Daar staat tegenover dat er op vrijdagavond een nieuw 35+team wordt opgestart. Dit team bestaat uit allemaal “oud gedienden” en we wensen hen alle succes toe. En voor wie het nog niet weet: op vrijdagavond hebben we sinds vorig seizoen ook weer een dames 35+ team in de competitie.

Technische Commissie (TC)

 

Teamindeling seizoen 2022-2023

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024