Nieuws

INEKE SCHUURMAN LID VAN VERDIENSTE VVG

Ex-voorzitter Ineke Schuurman is tijdens de algemene ledenvergadering van maandagavond 20 november benoemd tot Lid van Verdienste van VVG’25. Uit handen van ad interim voorzitter Piet Karemaker kreeg ze een beeldje, bloemen en een bon om lekker uit eten te gaan.

Ineke is daarmee het derde lid van verdienste in de bijna 100 jaar dat VVG’25 bestaat. Ze toonde zich uitermate verguld met de benoeming en het beeldje krijgt een mooi plekje in haar huis.

Ineke Schuurman was een jaar of vijf voorzitter, tot een lelijke ziekte in 2022 roet in het voorzitterschap gooide: ze moest noodgedwongen stoppen. In de jaren dat ze de voorzittershamer hanteerde, was ze van grote waarde voor de club. Ze zorgde voor verbinding in heel Gaanderen: “VVG’25 is een heuse dorpsclub, waarbij het voor elk lid, en eigenlijk voor iedereen, draait om verbinding en veiligheid.” Ook zette Schuurman het vrouwenvoetbal binnen de club op de kaart.

Schuurman is opgeleid cultuur- en godsdienst psycholoog. Daar plukte ze tijdens haar voorzitterschap de vruchten van. “Kern van mijn jaren als voorzitter was, dat ik mensen bij elkaar bracht en ruimte zocht voor iedereen. Mede daardoor kwam het vrouwenvoetbal hier tot volle bloei.”

Nog steeds heeft Ineke grote binding met de club. Al was het alleen al omdat zoon Joaz (17) lekker meebalt bij de jeugd JO19-2.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024