Nieuws

Jasper Bakker nieuwe extra assistent trainer VVG 1

Even voorstellen:

Mijn naam is Jasper Bakker, 40 jaar en ik ben vanaf aankomend seizoen assistent trainer van het 1e elftal.

Ik woon samen met mijn vriendin Jet Kemperman en we hebben 2 kinderen Fenna en Stijn. In het dagelijks leven ben ik salarisadministrateur bij MijnKennis Salaris en Advies BV in Doetinchem. Ik heb 15 jaar gevoetbald in het 1e elftal van VVG. Daarna zette ik m’n sportieve carrière voort in het 3e elftal en bij Tega op de tennisbaan. 

Eind maart belde Lars Krabbenborg mij op met de vraag of ik interesse had om assistent trainer te worden van het 1e elftal. Na een goed gesprek met hem, zijn uitleg waar hij voor staat en wat hij wil uitdragen binnen de club besloot ik ervoor te gaan. Doorslaggevend was ook de leergierige jonge groep voetballers die fanatiek met het spelletje bezig zijn, de nieuwe “prestatiecultuur” en natuurlijk de promotie naar de 3e klasse. 

Vanaf juni ben ik op dinsdag en donderdag op het trainingsveld te vinden. Ik hoop dan een positieve bijdrage te leveren aan de trainingen en mijn ervaringen op de jonge groep over te brengen. Ik heb er zin in! 

HET LAATSTE NIEUWS

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023

VVG 3 loopt tegen harde nederlaag aan bij Grol 7

07 maart 2023

VVG’25 Heren 1 wint weer en blijft in top 3 meedoen!

06 maart 2023