Nieuws

JO15-1 weet voor het eerst thuis niet te winnen!

Zaterdag 5 november 2018, deze zaterdag stond in het teken van de jaarlijkse teamfoto. De sponsor werd uitgenodigd op sportpark de pol om op de foto te gaan en even te bedanken voor het sponsoren van het team en de club.  Aanvoerder Bram Starink overhandigde nog een prachtig ingelijst shirt met Tieltjes erop. (De foto is bovenstaand te zien)

Er werd op deze zaterdag ook nog gevoetbald door de JO15-1, vandaag mochten we PAX JO15-1 ontvangen op ons mooie sportpark. Om 12:00 werd er afgetrapt in de volgende opstelling:

Aanval v.l.n.r: Zef Lochs, Tijn Berendsen en Milan Buijl.

Middenveld v.l.n.r: Thijs Besselink, Bas Agelink en Twan Chevalking.

Verdediging v.l.n.r: Ties Kroets, Bram Starink (C), Bram Gunsing en Daan Bronkhorst.

Keeper: Sem Willemsen

Wissels: Tim Brugman en Robin Jansen die aansloot vanuit de JO13-1.

Afwezig: Jarno Wisselink en  Kyron Stevens beide kampen nog altijd met blessures en hopen op korte termijn weer terug te keren op de velden.

De start van de wedstrijd was voor niet zoals we hadden afgesproken, de linies waren niet kort genoeg op elkaar en we lieten vooral hun mid mid te veel aan de bal komen. De duels werden niet aangegaan en PAX kon eigenlijk makkelijk in balbezit blijven op onze speelhelft. Na al amper 20 min stond er de stand van 0-2 op het scorebord. In de eerste helft konden we niet echt tot heel veel uitgespeelde aanvallen. Wel vlak na de 0-2 kwam er een mega grote kans voor Zef Lochs. Door een individuele actie aan de zijkant van Tijn Berendsen die de bal op het presenteerblaadje neerlegde wist Zef Lochs deze 100% kans helaas voor VVG’25 niet te benutten.

Ruststand: 0-2

In de rust werd er aangegeven dat het al wel beter was als tegen Zutphen maar dat we nog veel beter kunnen en dat hebben we ook laten zien. De linies moesten nog korter op elkaar als we niet in balbezit waren en meer momenten kiezen om druk te zetten. De kansen krijgen we altijd wel en het staat pas 0-2, er is nog van alles mogelijk zeiden beide trainers de Kater en Derksen.

De 2e helft speelde de blauw witte al wel iets beter aan de bal creëerden we meer kansen maar verdedigend stond het nog niet als een huis. Hieruit blijkt dat we momenteel kwetsbaar zijn door de vele verschuivingen in het elftal misschien wel. Echter kon gelegenheidskeeper Sem Willemsen niet voorkomen dat PAX weer wist te scoren. VVG’25 kon nog wat terugdoen via Tijn Berendsen, die het goede druk zetten van Robin Jansen beloonde met een steenhard schot in de korte hoek. Eerst genoemde had vandaag ook een goal verdiend na de vele onbenutte kansen van de sterke spits. Het geluk was echter niet aan zijn zijde bij de meeste kansen.

Einduitslag 1-4.

Lichtpuntje: Het debuut van Robin Jansen in de JO15-1, de jonge speler van de JO13-1 viel prima in en gaf ook de assist op de enige goal vandaag! Robin traint om de 2 weken mee met de JO15-1 net zoals Stan van Hal, Nick Wisselink en Tieme Wassink. Tijn Berendsen en Zef Lochs trainen op maandags met de JO17-1 mee om het niveau van alle spelers nog verder omhoog te halen, prima ontwikkelingen in de vereniging!

Uw verslaggever

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024