JO17-1 laat het liggen bij Spero!

VVG’25 JO17-1 heeft een zeer teleurstellende wedstrijd gespeeld, zowel in het voetbal, als in de uitslag. Het werd 3-2 voor Spero. VVG kan terugkijken op een slechte uitwedstrijd, waarin het verdedigend en aanvallend niet het gewenste niveau haalde. Jesse Leuverink, Nout Thuis en Milan Pothof waren door verschillende redenen afwezig. Stijn Fischer en tweede doelman Twan Jansen begonnen hierdoor in de basis. Doelpunten namens VVG door Casper Jansen en Bion Venhoeven.

Casper Jansen knalt VVG op 0-1

De eerste 40 seconden is de bal niet aangeraakt door Spero, uit een schitterende aanval knalt spits Casper Jansen de bal snoeihard in de kruissing. Vanaf dat moment was het niet meer om aan te zien. Aan de bal ging alles mis, de zuiverheid in de passing ontbrak en Spero was veel sneller in de omschakeling.

Snelle gelijkmaker volgt

Vrijetrap voor Spero, vanaf een meter of 25 snoeihard op doel gepompt, gedragen door de wind en via de onderkant van de lat. Scoort de aanvoerder van Spero de 1-1 in minuut 8.

Spero komt dik verdient op voorspong

VVG voetbalt heel erg matig, desondanks krijgt het wel kansen. Maar daar waar in de vorige zes wedstrijden, de juiste keuzes gemaakt werden, was vandaag de focus er niet. Na 29 minuten komt Spero kinderlijk eenvoudig op 2-1.

Bion Venhoeven schiet VVG op 2-2

Toch nog het doelpunt! Een uitstekende solo van Venhoeven brengt VVG, in minuut 38, weer naast Spero. Hiermee gaan we de rust in. Na de rust veranderd er niks aan het spel van VVG. Het blijft onnauwkeurig, ongeconcentreerd en Spero ruikt bloed.

3-2 Spero

Het aantal keer balverlies aan de kant van VVG is vandaag niet te tellen, niemand haalt zijn niveau. Spero is levensgevaarlijk in de omschakeling, daar waar dit eigenlijk andersom zou moeten zijn. VVG is niet instaat het spel te maken. In minuut 68, profiteert Spero optimaal van een offday van de mannen uit Gaanderen. 3-2. VVG gaat alles of niks spelen, ook daarin niet met overtuiging! Terechte nederlaag en de complimenten voor Spero! Die hebben geknokt voor elke centimeter.

Arbiter: B.J. van der Vliet Toeschouwers: 72

Doelpuntenmakers: 0-1 C. Jansen (1.), 1-1 onbekend (8.), 2-1 onbekend (29.), 2-2 Venhoeven (38.), 3-2 onbekend (68.)

Opstelling: T. Jansen, Fischer, Roelofsen, Mulder©, Liebrand, Gül, Berendsen, Lankveld, Venhoeven, Loesink (48. Valk) en C. Jansen.

Gele kaarten: Berendsen (25.)