JO17-1 start met bekernederlaag

De voorbereiding is afgelopen en na een actieve transfermarkt: Weg: Jasper Molenaar, (vv VIOD). Nieuw: Serkan Gül (vv Terborg), Bion Venhoeven (DZC68) en Jesse Leuverink (vv Etten). Heeft VVG25 JO17-1 zijn eerste officiële wedstrijd achter de rug. Direct in basis de nieuwkomers Venhoeven en Leuverink. Rechtsback Stijn Fischer raakte geblesseerd op de laatste training en begint op de reservebank. Ook op de bank, Valk, Gül en tweede doelman Twan Jansen. Op Sportpark de Pol werd het 2-3 voor vv VIOD. Doelpuntenmakers voor VVG25 waren Jimmy Mulder en Casper Jansen.

Zwakke start

Al naar een kwartier komt VIOD op een 0-1 voorsprong. Verdediger Thuis werkt de bal niet voldoende weg, het wordt een ingooi voor de VIOD. Dat snel gooit richting de aanvaller, geen twijfel bij deze speler en schiet de bal snoeihard achter doelman Pothof. Minuut 27, randje zestien wordt er een vrije trap cadeau gegeven. VIOD zegt dankjewel en brengt de stand op 0-2.

Goede start na de rust, toch het doelpunt voor VIOD

VVG pakt direct na de rust het initiatief en creëert een aantal grote kansen. Met name een vrijetrap van Mulder en een tweetal hoekschoppen hadden een beter lot verdient. VIOD is vandaag messcherp, het laat geen kans liggen. Na 63 minuten voetballen is het 0-3.

Jimmy Mulder knalt VVG terug in de wedstrijd

De opbouw loopt in minuut 68 volgens het boekje, waarbij centrale verdediger Mulder besluit om mee te doen. Na mooie combinaties krijgt de doorgelopen Mulder de bal terug. Hij speelt zich knap vrij en ramt de bal werkelijk kei en keihard tegen de touwen! Keeper kansloos! 1-3!

Snelle 2-3

Het initiatief ligt weer bij de thuisploeg, schoten van Venhoeven (2x net over) en een kopbal van Fischer levert nog geen treffer op. In de 72ste minuut blijft de bal hangen in het zestienmetergebied van VIOD, met een hoop doorzettingsvermogen en inzet, werkt Casper Jansen de bal over de doellijn! 2-3! Het is weer spannend! Maar helaas, het zit erop! VVG was in de eerste helft niet bij machten VIOD onder controle te houden. De tweede helft geeft een positief gevoel naar de toekomst!

Arbiter: B.R.R. Tousain Toeschouwers: 28

Doelpuntenmakers: 0-1 onbekend (15.), 0-2 onbekend (27.), 0-3 onbekend (63.), 1-3 Jimmy Mulder (68.), Casper Jansen 2-3 (72.)

Opstelling: Pothof©, Leuverink (70. Fischer), Thuis, Mulder, Liebrand, Roelofsen (41. Gül), Venhoeven, Berendsen (41. Valk), Jansen, Lankveld en Loesink.

Gele kaarten: Lankveld (71.)