JO17-1 weet weer wat verliezen is!

VVG’25 JO17-1 heeft een zeer teleurstellende uitwedstrijd gespeeld, zowel in het voetbal, als in de uitslag. Het werd 1-0 voor vv Dieren. VVG kon geen vuist maken en oogde erg zwak. Nog altijd was spits Casper Jansen afwezig, Stijn Fischer geblesseerd en kwamen verschillende spelers terug van een lange ,heen en weer, reis Parijs. Swen Berendsen was de hele week in Barcelona geweest en begon daarom als wissel. Zowel verdedigend als aanvallend werd niet het gewenste niveau behaald. Dit mogen we ons zelf aanrekenen.

vv Dieren opent scherp en fris

De eerste 20 minuten heeft VVG helemaal niks in te brengen. Dieren is heer en meester op het veld. Bijna alle 1 tegen 1 duels worden gewonnen door de thuisploeg. Na 15 minuten, is de eerste echte grote kans voor Dieren, verdedigers verliezen de bal en de aanvaller van Dieren knalt de bal maar rakelings naast. 2 minuten later een domme overtreding en de vrijetrap komt via via, in de handen van doelman Pothof.

Zeldzaam foutje Pothof

Dezelfde Pothof, die aan een geweldig seizoen bezig is, met maar liefst 7x de nul. Had vandaag zijn dag niet, dat zelfde gold voor meerdere spelers. Door verdedigende fouten van VVG, wordt het in de 27ste minuut 1-0 voor vv Dieren.

VVG vlak voor de rust in een betere fase en moet dan scoren

VVG voetbalt erg slecht, desondanks krijgt het wel kansen. Maar daar waar in de vorige wedstrijden, wel de juiste passie, inzet en beleving had, was dat vandaag absoluut niet het geval. Na precies 31 minuten komt Lankveld tot schieten, zijn schot rolt langzaam naar de doellijn, hij zit erin!!!! Maar niet volgens de scheidsrechter en uiteraard doet de assistent van Dieren niks, scheidrechter beslist, geen doelpunt. Daarna twee grote kansen voor Venhoeven, schot en vrijetrap, beide gered. Geen 1-1.

Na de rust, doet het pijn aan de ogen

VVG dat de controle terug probeert te pakken, lukt het om verdedigend een hoger niveau te halen. Maar het laat aanvallend helemaal niks zien. De thuisploeg past zich aan, verdedigt de voorsprong. Het begint al snel met tijdrekken en VVG maakt geen enkele indruk haast te willen maken. Het zeurt tegen elkaar, op elkaar en tegen de scheidsrechter.

1-1???

Hoekschop VVG, Bion Venhoeven kopt de bal perfect in het doel, de doelman duikt hem eruit, maar achter de lijn, zo lijkt het. Wederom doet de scheidsrechter niks. Het blijft 1-0. Daarna is het van beide kanten zo ontzettend zwak aan de bal, VVG is (wederom) niet instaat het spel te maken. Daarin moeten we snel stappen gaan zetten. Minuut 65. Het wordt alles of niks, aanvoerder Mulder wordt middenvelder, middenvelder S. Berendsen komt er in de spits bij. Maar er gebeurt helemaal niks meer. De wedstrijd gaat als een nachtkaars uit, (te) veel fouten gemaakt, geen 3 punten.

Arbiter: T.J. Lubberdink Toeschouwers: 72

Doelpuntenmakers: 1-0 onbekend (27.)

Opstelling: Pothof, Thuis, Roelofsen, Mulder©, Liebrand, Gül, Leuverink (41. Berendsen), Valk, Venhoeven, Loesink en Lankveld.