JO17-1 wint met 6-0

Op Sportpark de Pol, stond de laatste thuiswedstrijd, van de competitie, in het teken van afscheid. De tweedejaars + de complete staf gaat vertrekken. Tegenstander Jonge Kracht, was niet bij machten, de power van VVG te beantwoorden. Het werd een zeer gemakkelijke overwinning, 6-0! Doelpuntenmakers voor VVG25 waren Kas Valk, Jesse Leuverink, Milan Pothof, Bion Venhoeven (2x) en Casper Jansen.

Kas Valk schiet VVG op 1-0

Een dominerend VVG krijg legio aan kansen in de openingsfase. Uiteindelijk lukt het Valk om de bal binnen te prikken. Zijn schot gaat richting de lange hoek, achter de doelman. 1-0!

Jesse Leuverink knalt VVG op 2-0

Na het doelpunt blijft VVG doorgaan, het speelt uitstekend in de veldbezetting. Het creëert kans op kans. Na een korte hoekschop variant, blijft de bal hangen in de zestienmeter van Jonge Kracht. Leuverink bedenkt zich geen seconde en ramt hem binnen! 2-0, 38 minuten gespeeld.

Sterke start tweede helft, levert VVG een strafschop op, Milan Pothof schiet VVG naar 3-0

Doelman Pothof, die dit seizoen vooral uitblonk in het voorkomen van doelpunten, mocht nu vanaf 11 meter zelf scoren. Loepzuiver benut hij de penalty. 3-0! VVG gaat het minst aantal tegendoelpunten, noteren in deze Hoofdklasse. Daar mag iedereen en vooral de verdedigers, enorm trots op zijn. Echt een prestatie!

Bion Venhoeven maakt er 4-0 en 5-0 van

VVG laat zien dat het de wedstrijd onder controle heeft. We schrijven minuut 51, als Venhoeven een op een heerlijke manier, de bal, binnenschuift! 3-0! Niet veel later maakt deze zelfde Venhoeven, er 5-0 van. Wederom heeft de doelman geen schijn van kans. Mooie goal!

Casper Jansen zorgt voor het toetje van deze middag, 6-0

We zitten in de absolute slotfase, als Casper Jansen, een duel, van de keeper wint. Hij is eerder bij de bal en met een sliding, knalt hij de bal snoeihard tegen te touwen! 6-0!

Publiekswissels en afscheid

Tijdens de wedstrijd, Ramon Roelofsen naar de kant gehaald, bedankt voor zijn fantastische optreden centraal achterin. Hij kreeg een applauswissel. Dat zelfde gold voor Dany Lankveld, Lankveld is onze topscorer, vele belangrijke treffers gemaakt. Ook hij kreeg zijn, dik verdiende, applauswissel. Tegen het einde van de wedstrijd was er nog 1 wissel over. Deze was voor Rudi Lankveld! Na jarenlang betrokkenheid bij dit team, deze groep! Gooit hij zijn vlag erbij neer. Rudi nogmaals bedankt voor alles, wat je voor dit team betekend hebt. Ook voor mij, als trainer, was dit de laatste thuiswedstrijd van de JO17-1. Ik wil iedereen bedanken voor de steun de afgelopen jaren! Met een promotie en een geweldig seizoen in de Hoofdklasse, heb ik enorm genoten en twee fantastische jaren gehad!

Arbiter: K. van Huet Toeschouwers: 150

Doelpuntenmakers: 1-0 Kas Valk (13.), 2-0 Jesse Leuverink (38.), 3-0 Milan Pothof (pen.)(46.), 4-0 Bion Venhoeven (51.), 5-0 Bion Venhoeven (68.), 6-0 Casper Jansen (78.).

Opstelling: Pothof, Thuis, Roelofsen (50. Gül), Mulder©, Liebrand, Berendsen, Leuverink, Venhoeven, Lankveld (52. Fischer), Valk en Jansen.