JO17-1 wint midweeks van VDZ

VVG’25 JO17-1 heeft wederom een uitstekende teamprestatie geleverd door met 0-3 te winnen, uit in Arnhem bij VDZ. VVG kan terugkijken op een goede wedstrijd, waarin het verdedigend en aanvallend zich herstelde, na de blamage, van afgelopen zaterdag. Stijn Fischer was weer fit genoeg, Teun Jansen sloot aan op de bank en tweede doelman Twan Jansen was ook weer meegereisd. Doelpunten namens VVG door Swen Berendsen, Serkan Gül en Bion Venhoeven.

VVG heeft het lastig in de openingsfase

Binnen 10 minuten had de stand 2-0 in het voordeel van de thuisploeg kunnen staan. Maar een hard schot, van de snelle nummer 13, belande op de paal. Daarna tot tweemaal toe, reddingen van doelman Pothof, op schoten vanuit de tweede lijn! Na deze storm van VDZ, is het VVG dat beter in de wedstrijd komt, het durft te voetballen en creëert een aantal mogelijkheden via, Lankveld, Venhoeven en Loesink. VDZ zou vanaf dat moment geen grip meer op de wedstrijd krijgen. We gaan rusten met 0-0.

Swen Berendsen knalt VVG vanaf 50 meter op 0-1

8 minuten gespeeld in de tweede helft, als VVG het initiatief pakt en de bal geduldig rondspeelt. De bal komt bij onze verdedigende middenvelder Berendsen, hij dribbelt 2 meter naar voren en besluit om de bal, van zeker 50 meter, snoeihard in de kruising te schieten. Wat een wereldgoal!!!

VVG komt op 0-2 door Serkan Gül

De meegereisde toeschouwers konden genieten van VVG. Schitterende combinaties werden, er in Arnhem, op de mat gelegd. Een schot van Loesink is nog een prooi voor de doelman van VDZ. Maar na een perfecte voorzet van Venhoeven, is het Gül die ijskoud blijft! Mooie goal! 0-2!

Binnen 10 minuten beslist VVG de wedstrijd, Bion Venhoeven maakt er 0-3 van

VVG blijft zeer volwassen spelen en laat zien dat het kwaliteit in huis heeft, verdedigend staat het perfect. VDZ komt niet verder dan een drietal afstandsschoten en de kansen die VVG zelf creëert, worden doelpunten! Deze keer is de assist voor Berendsen en het binnenschuiven door Venhoeven. 0-3!

Professioneel uitspelen

Geen kaarten pakken, geen doelpunten weggeven, geen onnodige risico’s nemen en spelers rust geven. Dat gebeurd allemaal vanaf de 60ste minuut! In een lekker potje zomeravond voetbal in Arnhem, eindigt de tweede periode. Een periode waarin 12 punten halen onze doelstelling was. Eindresultaat: 20 punten uit 9 wedstrijden. Een prestatie waar iedereen trots op mag en moet zijn!

Arbiter: P. Hooijer Toeschouwers: 42

Doelpuntenmakers: 0-1 Berendsen (48.), 0-2 Gül (56.), 0-3 Venhoeven (58.)

Opstelling: Pothof, Thuis, Roelofsen, Mulder©, Liebrand, Leuverink, Berendsen, Venhoeven (59. C. Jansen), Gül, Loesink (70. Fischer) en Lankveld (65. T. Jansen).