Nieuws

JO19-1 wint in voetbalgevecht van VVO!

VVG25 JO19-1 heeft de eerste 3 punten binnen. Uit tegen VVO werd het 1-2. Ondanks de nog altijd vele blessures en afmeldingen wisten de blauw-witten te winnen. Van totale controle over de wedstrijd was dinsdagavond geen sprake. Het spel golfde flink op en neer. Fysiek was het een harde wedstrijd waarbij VVG ook mentaal aan de bak moest. Doelpunten deze avond kwamen van Teun Jansen en Jules Teunissen.

 

Veel slordigheden in de openingsfase.

Op een klein en van een slecht kunstgras voorzien veld, werd er om 19:00u gefloten voor aftrap. Beide ploegen hadden de intentie om vroeg druk te geven. De ruimte lag dus voor beide teams achter de verdediging. De thuisploeg ging hier minder goed mee om, dan de mannen uit Gaanderen. Toch maakte VVG juist in de verdediging verkeerde en zenuwachtige keuzes. Dit was onnodig.

 

Vlak voor de rust geen 0-1, door blunder scheidsrechter.

Na een lange bal komt spits Starink in duel met de keeper, Starink raakt de bal nog en deze rolt langzaam het doel in. Helaas had de scheidsrechter al (te vroeg) gefloten voor een overtreding van de doelman. Dus een vrijetrap en geen doelpunt VVG. De vrijetrap die volgt neemt Lankveld perfect, hard in de hoek… maar op de vuisten van de doelman.

 

Invaller Teun Jansen doet het!

Na ruim een kwartier voetballen na de rust, komt het moment waar VVG recht op had. De bal blijft liggen in de zestienmeter en komt voor de voeten van Jansen. Hij twijfelt geen seconde en ramt de 0-1 binnen! Het verschil is gemaakt.

 

Strijd en passie

Thuisploeg VVO overgaat op een 1-3-4-3 en vol opzoek naar de 1-1, hiermee dwingt het VVG tot verdedigen. De veldbezetting is vanavond perfect en alleen aan de zijkanten vinden ze af en toe de ruimte. De voorzetten leveren voor VVO een paar spannende momenten op. De bal viel gelukkig voor VVG telkens goed. VVG knokt in deze fase voor iedere meter! Complimenten voor de inzet.

 

Jules Teunissen schiet VVG naar de 3 punten!

Het leek een gelijkmaker te gaan worden. Maar een geweldige pass van Lankveld op Teunissen brengt hier verandering in. Teunissen is vertrokken, de ingevallen spits Willemsen zorgt met een loopactie naar de 5-meter voor twijfel bij VVO. Als Teunissen de bal opzij tikt kan Willemsen scoren. Maar Teunissen, stelt de pass uit en knalt de bal hard binnenkant paal binnen! Prachtig doelpunt en met nog een paar minuten te spelen kan het niet meer fout gaan! VVO maakt er nog wel 1-2 van.

 

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Teun Jansen (64.), 0-2 Teunissen (87.), 1-2 Onbekend (90+1.)

Arbiter: L.F. Hartman | Toeschouwers: 133

Opstelling VVG25: Jansen, Rensen, Kaak, Thuis ©, Boegman, Gunsing (52. Verheij), Berendsen, Stevens (56. Jansen), Lankveld, Teunissen en Starink (79. Willemsen).

Gele kaarten:

Rode kaarten:

Bijzonderheden: –

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024