JO19-1 wint op zaterdag spektakelstuk in Didam!

Vandaag stond er weer een uitwedstrijd op het programma, nu tegen DVC’26/Sprinkhanen. We begonnen erg goed en we zagen gelijk al waar de zwakke punten lagen bij de tegenstander. Vanuit een goede aanval en een schot van Siem maakt @jelmer_velthausz de 0-1 vanuit de rebound. Niet veel later legt @bramgunsing aan voor een afstandsschot en die vliegt er fantastisch in!! 0-2 en we blijven fanatiek voetballen, misschien te fanatiek want we staan met een corner 1 op 1 achterin waaruit de tegenstander de 1-2 makkelijk binnen kan schieten. 1-2 in de rust.

De tweede helft begon gelijk weer prima, voetbalde goed alleen vanuit beide kanten werd er weinig gecreëerd. Rond de ‘65e minuut maakt de tegenstander de 2-2 door een fout van onze keeper en staan we weer op gelijke hoogte. Gelijk kwamen we met een antwoord door een echte ‘spitsengoal’ van @sem_willemsen, 2-3. Net voor het eind kwam DVC’26/ Sprinkhanen met een onverwachte counter en onze centraal verdediger werd geklopt, 3-3. Maar dan… van wie je het nooit verwacht, de man die nooit scoort maakt in de laatste minuut de winnende @siem.rutjes legt hem keurig in het netje en met deze stand eindigen we de wedstrijd. 3-4, 3 punten mee genomen uit Didam en nu op naar volgende week!

MOTM: Kyron Stevens🦍