JO8-3 begint aan het nieuwe seizoen

Gisteren ochtend begon ook voor deze toppers van de JO8-3 het nieuwe seizoen. Op een ‘groot’ veld. Met heel veel ruimte. En met grote goals. En een keeper. Dat is toch wel even andere koek dan vorig seizoen…
Dat was aan het begin de wedstrijd tegen FC Winterswijk JO8-2 te merken. In de eerste 10 minuten moesten de blauwhemden hier ontzettend aan wennen. FC Winterswijk ging met een 3-0 voorsprong de time-out in.
Na de peptalk in deze time-out kreeg VVG’25 echter de geest: onze toppers dreven de bezoekers met bij vlagen prachtige combinaties naar achteren. Bij rust stond er een hoopvolle 2-3 op het scorebord. Zou het dan toch nog kenteren? Dat belooft wat voor de tweede helft!
Helaas ging in de tweede helft langzaam het kaarsje uit. Ze knokten nog voor wat ze waard waren, maar als de benen niet meer willen dan wordt het lastig. FC Winterswijk maakte nog een aantal mooie goals en ging met een verdiende 3-9 overwinning huiswaarts. Een hele leuke wedstrijd tegen een leuke en sportieve tegenstander, met een verdiende winnaar.
Na de penaltyserie werd uiteraard het massaal toegestroomde publiek bedankt, en ging de focus direct alweer naar volgende week. Dan treden deze toppers om 9:00 uur aan tegen Varsseveld. En daar zijn ze gewaarschuwd, want zij weten ook als geen ander: Gaanderenezen stijgen in een kermisweekend doorgaans tot ongekende hoogten!! 💪🏻💙⚽