JO8-3 wint van AZSV / AD’69

De voetbalwereld is een jungle. Trainers worden tegenwoordig ultravroeg ontslagen, spelersbussen worden opgewacht en technisch directeuren handelen met verborgen agenda’s. Hoe anders gaat het echter bij VVG’25.
Op sportpark De Pol heerst namelijk altijd een serene rust, ook in tijden van tegenvallende resultaten. De JO8-3 was het seizoen op zijn zachtst gezegd wat moeizaam begonnen, maar niemand raakte in paniek. Alle betrokkenen wisten: dit gaat een keer goed komen, die puzzelstukjes vallen een keer op hun plek.
En zo geschiedde op zaterdag 23 september, de dag waarop AZSV/AD’69 combinatie op bezoek kwam. In een zinderende wedstrijd werden de teams tot het uiterste gedreven. Van beide kanten werden fabelachtige reddingen opgevolgd door oogstrelende aanvallen. Het spel golfde op en neer, en zo ook de doelpunten.
Na een 2-1 ruststand wisten de blauw-witten uiteindelijk pas in de laatste 10 minuten weg te lopen bij de bezoekers uit Aalten. Na een bijzonder vermakelijke wedstrijd tegen een fijne en sportieve tegenstander stond er 6-3 op het scorebord.
Dit moest natuurlijk gevierd worden. Nadat het massaal toegestroomde publiek was bedankt en iedereen zich had opgefrist werd de kantine opgezocht. Moe maar voldaan werd er een uitbundig feestje gevierd onder het genot van een zakje chips en wat te drinken.
Het bleef nog lang onrustig in Gaanderen…