Maximaal aantal punten eerste competitie helft wordt behaald!

Zondag 16 December werd de laatste wedstrijd voor de winterstop gespeeld op sportpark De Pol in 4C. Nadat alle twijfels waren weggenomen of de wedstrijd nou wel of niet door zou gaan, door het vallen van sneeuw in de nacht van zaterdag op zondag, werd er om 14:00 afgetrapt tegen Keijenburgse Boys. Trainer Lars Krabbenborg had beschikking over de gehele selectie en startte met de zelfde 11 namen als vorige week tegen Loil.

Er moest wederom geprobeerd worden om deze wedstrijd winnend af te sluiten, maar toch nam Keijenburgse Boys het heft in handen met de openingstreffer van Robin Stevens die na een gekeerde vrije trap met een mooie volley de ploeg uit Keijenborg op voorsprong zette. Er waren de gehele eerste helft aan beide kanten wat kansen, maar de gelijkmaker bleef uit tot op slag van rust. In de 44ste minuut was het Dyon Bouwman die de 1-1 maakte met een kopbal uit een voorzet van Falko Wielers.

Beide ploegen gingen de kleedkamer in en konden onder het genot van thee bijkomen van de eerste helft. De trainers konden hun woordje doen en even later kwamen de ploegen weer het veld op.

De tweede helft begon zoals de eerste helft was geëindigd, kansen voor beide kanten, maar een doelpunt bleef uit tot de 58ste minuut. Keijenburgse Boys kwam met een schot van Tim Sloot op een 1-2 voorsprong. Wederom keek VVG ’25 tegen een achterstand aan en lang leek het erop dat het eerste punten verlies geleden zal worden. Tot dat Ramon Pastoor in de 81ste minuut met een geplaatste bal in de verre hoek voor de 2-2 tekende. VVG was weer terug in de wedstrijd en zette alles op alles om de wedstrijd alsnog te winnen. Dit had Roy Liebrand wel begrepen, want in de 90ste minuut maakte hij de 3-2. Als snel kwam Keijenborg weer op een 3-3 door Chiel Goossens en ze lieten ook blijken dat ze er blij mee waren. Echter zou Keijenburg niet met een punt naar huis gaan. Invaller Marvin Philipsen maakt in de laatste seconde van de wedstrijd met een kopbal de 4-3 voor VVG ’25.

VVG ’25 gaat de winterstop in met 11 overwinningen uit 11 wedstrijden in 4C en kan tevreden terugkijken op de eerste seizoenshelft. Met het vooruitzicht van een mooi trainingskamp in Malaga deze winterstop, zal de ploeg van Lars Krabbenborg zich voorbereiden op de tweede helft van de competitie waarin de lijn van de eerste seizoenshelft voortgezet zal moeten worden.

Tot slot bedanken de spelers van VVG de supporters voor hun steun gedurende deze memorabele eerste seizoenshelft en hopelijk tot volgend jaar.