Nieuws

Met elkaar, voor elkaar!

Beste VVG’ers.

 

Wat missen we elkaar deze weken en wat doen we dit voor elkaar deze weken! Het hele voetbal ligt stil, de kantine is nog steeds gesloten en blijft voorlopig ook gesloten. Onze velden zijn opeens niet de centrale ontmoetingsplek voor ons. En ieder op zijn eigen wijze doet zijn best om de conditie goed te houden, de één met een trainingsschema, de ander heel creatief met de #stayathomechallenge. Ik ben trots op jullie als ik deze beelden zie.

 

Vandaag, 31 maart 2020, hebben we gehoord dat de maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan tot en met 28 april verlengd zijn. De KNVB heeft nu besloten dat de amateurvoetbalcompetities voor dit seizoen niet meer worden hervat. Alle teams blijven volgend seizoen in dezelfde klasse spelen als dit seizoen. Er zijn geen promoties en geen degradaties. Dat is een duidelijk besluit. We hebben gezien dat er hard gestreden is voor een plek bovenaan. Het is slikken dat dit nu de uitkomst is. Maar we doen het voor elkaar, met elkaar.

 

We hopen dat we na 1 juni in een andere fase zijn gekomen en voor de start van de zomervakanties nog even lekker kunnen trainen met elkaar, een mooi oefenduel misschien, elkaar ontmoeten langs het veld of in de kantine. De tijd zal het ons leren. Nu kunnen we daar nog niets over beloven, maar we hopen het heel erg. We missen jullie enorm! Door ons nu met elkaar aan de maatregelen te houden, digitaal contact te hebben en elkaar een hart onder de riem te steken komen we hier samen doorheen.

 

Ik wens jullie, mede namens het bestuur en jeugdbestuur, allemaal een goede gezondheid samen met je dierbaren!

Ineke Schuurman

 

 

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024