Nieuws

Mooi Samenspel! – FUNdament Circuittrainingen

Vrijdag 18 september was het dan eindelijk zover!

Ongeveer 20 enthousiaste jongens en meiden hebben onder leiding van team opleidingen aangevuld met jeugdspelers van oudere lichtingen, de 1e circuittraining gevolgd.

 

Het doel van de VVG FUNdament circuittrainingen is om de jeugd van de JO7 t/m JO9 wekelijks samen te laten trainen onder begeleiding van ervaren trainers en jeugdspelers. Met behulp van deze trainingen willen we ervoor zorgen dat iedere speler een kwalitatief hoogwaardig en een gelijkwaardig voetbal FUNdament legt. Door deze manier van consistent en doelgericht opleiden kan iedereen zich op zijn of haar eigen niveau maximaal ontwikkelen en nog meer plezier halen uit onze fantastische teamsport. Tijdens de FUNdament trainingen zullen we de nadruk leggen op het trainen van de basiselementen en basishandelingen van voetbal.

 

De FUNdament trainingen worden op vrijdagmiddag van 16:00 – 17:00 uur gegeven.

 

VVG’25 speelt hiermee in op de ontwikkeling welke vanuit de KNVB is geïntroduceerd, het project “Gelijke Kansen Jeugdvoetbal” https://www.knvb.nl/assist/assist-trainers/clubontwikkeling/gelijke-kansen-en-gemengd-voetbal/

 

HET LAATSTE NIEUWS

Nu een AED op onze locatie!

01 maart 2024

Vacature coach VVG’25 2!

26 februari 2024

Verslag VVG’25 JO7-1

26 februari 2024

VVG JO7-2 weer even met beide benen op de grond

24 februari 2024