Nieuws

Mooie ochtend voor de JO7-1!

In de vroege ochtend op nog een leeg veld stoomt JO7-1 zich klaar om vandaag weer te gaan knallen en de punten in huis te houden! We beginnen de 1e wedstrijd tegen Babberich. We hebben nog niet eerder gespeeld tegen deze club dus het was een beetje aftasten. Gaanderen wist de bal goed bij zich te houden maar ook Babberich had een paar kansen op een doelpunt. Gelukkig bleef het niet bij kansen want Ties wist uiteindelijk de 1-0 te scoren! Al vrij snel kwam na deze voorsprong een tegendoelpunt die net niet kon worden tegen gehouden. Daarmee eindigde deze wedstrijd in 1-1.

Hierna kwam de wedstrijd tegen Concordia Wehl. Het was voor de supporters en technische staf een heerlijk potje om naar te kijken. Waar het de vorige keer echt gelijk opging maar eindigde in een 4-6 overwinning voor Wehl waren de teams nu meer aan elkaar gewaagd. De bal werd vaak afgepakt en beide teams kregen genoeg kansen maar de bal zat er steeds net niet in. De paal en de lat waren vandaag vaak het doelwit. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist Sil na een assist van Mayson toch nog een mooi doelpunt te maken met jawel; zijn linker voet!! Vlak daarna was de wedstrijd al ten einde met een verdiende 1-0 overwinning na deze mooie pot.

Snel wat ranja drinken en de shirtjes omdraaien (beide teams spelen in blauw/wit) en door naar de wedstrijd tegen Pax uit Hengelo. In de eerste minuten wist Jesse al een 1-0 voorsprong te creëren voor Gaanderen. Al vrij snel volgde de 2-0, wederom door Jesse die een open veld voor zich had en zo prima het balletje naar binnen kon tikken. Pax probeerde een paar keer om terug te komen met een tegendoelpunt maar helaas voor hen lukte dit niet. Mayson was gelukkig wel trefzeker. Hij wist de bal mee naar voren te nemen en scoorde daar al vrij snel de 3-0. Er werd in de laatste minuten door beide teams goed gas gegeven. Pax wilde nog graag een goal maken maar ook Gaanderen wilde het lekkere gevoel nog een keer ervaren.

In het laatste duel van de dag wist Mayson de bal af te pakken en mee te nemen naar de goal en jawel; de 4-0 zat erin!

Al met al dus een heerlijke ochtend voor de jongens van JO7-1! Na vandaag zijn er nog 2 wedstrijddagen; 11 mei in Zelhem en 18 mei in Babberich. Komen jullie de jongens nog een keer aanmoedigen? ⚽️

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Wedstijdverslag SV Schalkhaar 1 – VVG ’25 1

23 april 2024