Nieuws

Na 5 succesvolle seizoenen stopt Lars Krabbenborg

Aan het einde van dit seizoen stopt Lars als trainer van de eerste selectie van VVG’25. Daarmee komt een einde aan een succesvol tijdperk van 5 seizoenen. In 2018 kwam Lars vanuit Zieuwent naar Gaanderen. Hij trof bij VVG een jeugdige en talentvolle selectie aan. Vanaf het begin ging Lars voor een “prestatiecultuur”: naast gezelligheid en sociale binding verlangde hij van z’n spelers ook prestaties. En met succes: in z’n eerste seizoen werd VVG met vlag en wimpel kampioen in de 4e klasse en scoorde het team meer dan 100 doelpunten in de competitie. De kampioenswedstrijd tegen Ulftse Boys (5-1 winst) en het feest daarna zijn nog steeds hoogtepunten in de geschiedenis van VVG.

Het seizoen 2019-2020 begon succesvol in de 3e klasse. Lange tijd stond VVG aan kop van de ranglijst totdat Corona roet in het eten gooide. De competitie werd afgebroken maar VVG werd
door de KNVB aangewezen als promovendus naar de 2e klasse. Over het debuut van VVG in de 2e klasse kunnen we kort zijn. Na 5 wedstrijden gespeeld te hebben werd de competitie als gevolg van Corona afgebroken en daarna ook niet meer hervat.

Het afgelopen seizoen (2021-2022) werd het eerste uitgespeelde seizoen in de 2e klasse. Aan het einde van de competitie vond VVG zich terug op een verdienstelijke vijfde plaats in de
eindrangschikking. Nu wil Lars het lopende seizoen ook goed afsluiten. Na een stroeve start heeft VVG de weg naar boven ingeslagen gezien de laatste 2 wedstrijden die overtuigd gewonnen zijn (3-0 tegen Varsseveld en 5-1 tegen Beuningse Boys). Een eindklassering bij de eerste acht en daarmee rechtstreekse handhaving in de 2e klasse is de doelstelling voor de rest van het seizoen.

We wensen onze trainer, staf en spelers hierbij veel succes.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024