Nieuws

Neem het stokje maar over!

Beste leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren,

geheel onverwacht stel ik het voorzittersstokje per direct beschikbaar.  Helaas ben ik overvallen door gezondheidsproblemen en heb ik mijn energie nu nodig voor mijzelf. Dit betekent dat ik per direct stop als voorzitter van VVG’25. Dat doet me pijn, maar het is het enige wijze besluit voor dit moment. Met veel energie en plezier heb ik mijn inzet gegeven voor de club en ons dorp. Een dorpsclub waar iedereen met plezier kan voetballen op eigen niveau. Ik ben trots op onze club en op de vele vrijwilligers die samen de club steeds mooier en sterker maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit wordt voortgezet.
Het bestuur heeft nu dringend versterking nodig. Mijn advies, schroom niet, sta op, alleen of samen en meld je bij de secretaris Piet Karemaker of andere bestuursleden. Zorg dat de club lekker door blijft draaien. En als je dat samen doet, dan geeft dat positieve energie.
Voor nu wil ik iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen in mij. Ik zal het enorm missen en kom zeker nog kijken.
Sportieve en warme groet
Ineke Schuurman

HET LAATSTE NIEUWS

VVG 3 begint slecht aan de wedstrijd en verliest van koploper Longa 6

28 maart 2023

VVG 3 wint verrassend van FC Winterswijk 6

21 maart 2023

Balsponsor VVG’25 1 – DCS 1: Schurink Bouwmaterialen

18 maart 2023

Spanning tot in de laatste minuut

14 maart 2023