Nieuws

Neem het stokje maar over!

Beste leden, vrijwilligers, supporters, sponsoren,

geheel onverwacht stel ik het voorzittersstokje per direct beschikbaar.  Helaas ben ik overvallen door gezondheidsproblemen en heb ik mijn energie nu nodig voor mijzelf. Dit betekent dat ik per direct stop als voorzitter van VVG’25. Dat doet me pijn, maar het is het enige wijze besluit voor dit moment. Met veel energie en plezier heb ik mijn inzet gegeven voor de club en ons dorp. Een dorpsclub waar iedereen met plezier kan voetballen op eigen niveau. Ik ben trots op onze club en op de vele vrijwilligers die samen de club steeds mooier en sterker maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dit wordt voortgezet.
Het bestuur heeft nu dringend versterking nodig. Mijn advies, schroom niet, sta op, alleen of samen en meld je bij de secretaris Piet Karemaker of andere bestuursleden. Zorg dat de club lekker door blijft draaien. En als je dat samen doet, dan geeft dat positieve energie.
Voor nu wil ik iedereen bedanken voor de steun en het vertrouwen in mij. Ik zal het enorm missen en kom zeker nog kijken.
Sportieve en warme groet
Ineke Schuurman

HET LAATSTE NIEUWS

Vacature hoofdtrainer VVG’25 1 Heren – 2023 – 2024

05 december 2022

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 19-12-2022

23 november 2022

VVG 3 wint laatste wedstrijd voor de winterstop van Pax 4

05 december 2022

VVG’25 pakt verdiende drie punten in Zevenaar

04 december 2022

VVG 3 verlies na matige tweede helft van MEC 2

30 november 2022