Nieuws

Nieuwe trainer/coach 2e elftal

De Technische Commissie en het bestuur zijn blij dat we een nieuwe trainer/coach voor ons 2e elftal hebben benoemd. Het is Arjan Engel en hij volgt Jan Stern op, die zoals bekend na dit seizoen stopt bij het 2e elftal. Hij stelt zich hierbij voor aan onze club.

Hallo, mijn naam is Arjan Engel. Ik ben 46 jaar en woon in Terborg samen met mijn vrouw en twee kinderen. Ik ben opgegroeid in Vorden waar ik lid was van SV Ratti. Voetbal is altijd mijn grootste passie geweest. Negen jaar geleden ben ik begonnen met het trainersvak bij Sp Silvolde waar ik ook mijn pupillen cursus en UEFA C /VC2 diploma heb behaald. Daarna heb ik in de loop der jaren bij verschillende verenigingen (Pax, SV Ratti, ’t Peeske) jeugd- en seniorenteams getraind. Momenteel en volgend seizoen ben ik hoofdtrainer van de vrouwen 1 van DZC’68. Ook volg ik dit seizoen de cursus VC3/ UEFA B en hoop deze in mei af te ronden. De vacature van VVG ’25 sprak mij vanaf het eerste moment erg aan, het is een mooie dorpsclub. De vereniging ademt voetbal, in alle geledingen en de gevoerde gesprekken waren zeer positief en hebben mij de bevestiging gegeven dat er mooie uitdagingen voor de toekomst liggen te wachten. Ik ben dan ook zeer dankbaar dat de vereniging, staf en de spelers met mij in zee willen gaan om samen te gaan bouwen aan een mooie toekomst. Hopelijk tot ziens op of langs het veld bij VVG ’25.

HET LAATSTE NIEUWS

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024

Sponsortoernooi zondag 23 juni!

02 mei 2024

🚪✨ 𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗟𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗞𝗹𝗲𝗲𝗱𝗸𝗮𝗺𝗲𝗿𝗱𝗲𝘂𝗿𝗲𝗻 𝗯𝗶𝗷 𝗩𝗩𝗚 ‘𝟮𝟱! ✨🚪

02 mei 2024

Mooie ochtend voor de JO7-1!

23 april 2024