Nieuws

Nieuwjaarswedstrijd combiteam JO19-1 en MO19-1 tegen jeugdleiders

Op 7 januari stonden de jeugdleiders en een combinatieteam van JO19-1 en MO19-1 tegenover elkaar in de Nieuwjaarswedstrijd. Er werd op het scherpst van de snede gestreden om de overwinning.

Bij de A-junioren gingen de meiden voorop in de strijd. Scheidsrechter Marco Rabelink moest op een gegeven moment zelfs de hulp van de videoref. inroepen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Verschillende spelers van de jeugdleiders kregen een waarschuwing omdat zij te lang op één plek stonden. Dit is nl. zeer schadelijk voor kunstgras. Keeper Patrick Bouwman bleek het keepen nog niet verleerd te zijn, alleen Yoni’s penalty kon hij niet keren. Joey te Boekhorst was aan het warmdraaien voor schutterij St. Martinus. Hij vlagde bijkans zijn schouder uit de kom. Ennuh … Roel Veldkamp had meer moeite met shirtje ruilen dan Jet Leemreize.

De jeugdleiders hadden de hele wedstrijd een licht over(ge)wicht en gingen uiteindelijk met de overwinning aan de haal. Na afloop stond er in de kleedkamer een kop soep en een drankje klaar voor deze sportieve matadoren van VVG’25.

HET LAATSTE NIEUWS

VVG’25 heren 1 verliest openingswedstrijd

27 september 2023

Geschenkset nu voor slechts 10 euro!

27 september 2023

VVG’25 JO9-1 speelt champions league voetbal en pakt wederom de winst!

25 september 2023

JO8-3 wint van AZSV / AD’69

24 september 2023