Nieuws

Nieuwjaarswedstrijd combiteam JO19-1 en MO19-1 tegen jeugdleiders

Op 7 januari stonden de jeugdleiders en een combinatieteam van JO19-1 en MO19-1 tegenover elkaar in de Nieuwjaarswedstrijd. Er werd op het scherpst van de snede gestreden om de overwinning.

Bij de A-junioren gingen de meiden voorop in de strijd. Scheidsrechter Marco Rabelink moest op een gegeven moment zelfs de hulp van de videoref. inroepen om de wedstrijd in goede banen te leiden. Verschillende spelers van de jeugdleiders kregen een waarschuwing omdat zij te lang op één plek stonden. Dit is nl. zeer schadelijk voor kunstgras. Keeper Patrick Bouwman bleek het keepen nog niet verleerd te zijn, alleen Yoni’s penalty kon hij niet keren. Joey te Boekhorst was aan het warmdraaien voor schutterij St. Martinus. Hij vlagde bijkans zijn schouder uit de kom. Ennuh … Roel Veldkamp had meer moeite met shirtje ruilen dan Jet Leemreize.

De jeugdleiders hadden de hele wedstrijd een licht over(ge)wicht en gingen uiteindelijk met de overwinning aan de haal. Na afloop stond er in de kleedkamer een kop soep en een drankje klaar voor deze sportieve matadoren van VVG’25.

HET LAATSTE NIEUWS

Van Zaalvoetbal naar Futsal

31 maart 2024

Verslag Varsseveld – VVG ’25

28 maart 2024

VVG ’25 1 Heren wint de kraker bij SC Varsseveld!

24 maart 2024

Voetballen bij De Graafschap in de meivakantie?

23 maart 2024