O19-1 heeft voor de kermis al een kater

Voor de tweede bekerwedstrijd, thuis tegen de kampioen van vorig seizoen, Jonge Kracht. Aan de kant van VVG zijn doelman Pothof en linkervleugelverdediger Liebrand nog geblesseerd. VVG was van plan om met een goed gevoel van het veld te stappen, om zo nog zicht te houden op plaatsing voor de beker en om uiteraard af te reizen naar de kermis. Helaas had het zonder een druppel alcohol al een flinke kater. De bezoekers wonnen met 3-4. De doelpuntenmakers aan de kant van VVG waren Juul Jansen (2x) en e.d. keeper.

Twee schoten in de beginfase, twee doelpunten voor Jonge Kracht

Na 4 minuten voetballen lig de bal er al in. 0-1. Wederom 4 minuten later, 0-2. Een schot van afstand valt precies onder de lat binnen. Hierna kreeg VVG de eerste mogelijkheden. Een reeks aan vrijetrappen en hoekschoppen leveren geen doelpunt op.

1-2 aanvoerder Juul Jansen knalt hem binnen

Het balbezit is voor VVG. Aanvoerder Jansen krijgt hem en is het zat. Hij schiet hem snoeihard in de kruising. VVG zit weer in de wedstrijd.

VVG komt helemaal weer terug! 2-2

Penalty! We noteren minuut 38, als scheidsrechter Wouters naar de stip wijst. Net als vorige week pakt Jansen de bal. De aanloop is daar, het doelpunt ook! Loepzuiver ingeschoten. We gaan rusten met een gelijkspel.

Jonge Kracht profiteert optimaal van fouten VVG

Direct na de rust een gigantische kans voor VVG. Een vrijetrap van Jansen komt bij Stern, zijn schot gaat net naast. Het balbezit is voor de thuisploeg, maar de doelpunten zijn voor de bezoekers. Uurtje gevoetbald op sportpark de Pol als Jonge Kracht de wedstrijd gaat beslissen. In minuutje 62 komen ze op een 2-3 voorsprong. In minuut 80 wordt het 2-4.

VVG mag nog scoren omdat de doelman van Jonge Kracht een klassieke fout maakt

Makkelijk schot, doelman laat de bal los, langzaam rolt hij binnen. Snel wordt de bal gepakt, maar het mag allemaal niet meer van de scheidsrechter. Naar precies 90 minuten voetballen, klinkt het eindsignaal. VVG verliest ook haar tweede wedstrijd in het seizoen 2019-2020.

Arbiter: N.T. Wouters Toeschouwers: 139

Doelpuntenmakers: 0-1 Onbekend (4.), 0-2 Onbekend (8.), 1-2 Juul Jansen (28.), 2-2 Juul Jansen (Pen.) (38.), 2-3 Onbekend (62.), 2-4 Onbekend (80.), 3-4 e.d. Onbekend (85.)

Opstelling: Brugman, Celik, Kuiperije, Mulder, Berendsen, J. Jansen©, v. Uem, Gül, Venhoeven (46. Leuverink), Stern (51. Loesink), Beran (46. Zaki).

Gele kaarten: Stern (33.), Celik (74.)