Nieuws

Onbetaalbaar!

Onze vrijwilligers zijn onbetaalbaar! Wat heeft iedereen zich weer gigantisch ingezet het afgelopen seizoen voor onze club, voor onze spelers, voor onze accommodatie. We zijn een vrijwilligersclub en dat is best een uitdaging anno 2020.  Wat mogen we dan samen trots zijn op VVG’25 dat wij het samen voor elkaar krijgen om alles op te pakken. Soms is het even doorbijten, soms is het zoeken, vaak is het echt leuk en het levert ons samen een mooie club op. Er zijn dit jaar nieuwe vrijwilligers gestart die stap voor stap hun weg hebben gevonden en er zijn er die al jaren hun inzet geven en hopelijk nog jaren doorgaan, want één ding is zeker: het voelt goed om een VVGer te zijn.

En als de één start als vrijwilliger kan de ander na vele inspanningen weer een stapje terug doen. We willen iedereen ontzettend bedanken!

We hebben een bijzonder seizoen achter de rug. Op 12 maart 2020 werden alle trainingen en wedstrijden stilgelegd en ging de kantine dicht vanwege de corona pandemie. We konden elkaar abrupt niet meer ontmoeten in het hart van Gaanderen op onze club.  Na een paar weken mocht de jeugd weer trainen en als snel daarna ook de senioren. Chapeau voor iedereen hoe snel dit opgepakt is en goed geregeld werd.

Op het moment van schrijven staat in mijn agenda dat we de vrijwilligersavond hebben…… maar we hebben zoveel vrijwilligers dat we vanwege de maatregelen helaas nog geen avond kunnen organiseren. Daarom langs deze weg en via de brievenbus: JULLIE ZIJN ONBETAALBAAR, BEDANKT!

 

Samen zijn we VVG’25.

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024