Ondanks vele afwezigen pakt JO19-1 een punt!

VVG25 JO19-1 heeft een knap punt gepakt in haar eerste bekerwedstrijd. Uit tegen competitiegenoot Concordia Wehl werd het 2-2. Ondanks de vele blessures en afmeldingen wisten de blauw-witten hun huid duur te verkopen. Doelpunten deze middag kwamen van Teun Jansen en Bram Starink. Speciale dank richting Merlijn Rozendal die vanuit de JO17-1 aansloot.

Geen grote kansen in de openingsfase.

Naar 11 maanden was het eindelijk weer zover, een officiële wedstrijd. Op het grasveld in Wehl was het begin voorzichtig. Beide teams waren zoekende en konden geen grote kansen creëren. Wel was de thuisploeg een paar keer gevaarlijk vanuit hoekschoppen maar de verdediging van VVG25 gaf geen krimp.

Doelpunt Teun Jansen!

Na een knappe actie van Teunissen aan de rechterkant van het veld, weet hij een perfecte voorzet te geven op de ingelopen Jansen. Jansen twijfelt geen seconde en knalt de bal met zijn linker hard in het doel. 0-1!

Beide ploegen krijgen vlak voor de rust nog een grote kans.

De thuisploeg is opzoek naar de 1-1. Die kans krijgen ze ook maar doelman Twan Jansen laat zich niet gek maken. Met een knappe redding houdt hij de stand op 0-1. Aan de andere kant komt Valk heel dichtbij de 0-2, maar helaas… zijn schot mist kracht. We gaan rusten met een 0-1 voorsprong.

Met 1-4-4-2 start de tweede helft. Concordia Wehl scoort.

Omdat Kas Valk langzaam zijn minuten moet opbouwen (blessure) en er weinig aanvallers vandaag in de selectie zaten. Pakt VVG25 het de tweede helft op in een wat onwennige formatie. Het resultaat is dat Concordia Wehl meer de bal heeft en VVG vooral op counteren is aangewezen. De thuisploeg weet hier optimaal van te profiteren en komt direct na de rust op 1-1.

Bram Starink schiet VVG weer op voorsprong!

Het leek eenrichtingsverkeer te gaan worden. Maar een geweldige pass van doelman Jansen op spits Starink brengt hier verandering in. Starink neemt aan, stelt het schot uit, schiet de bal perfect tegen de touwen. Prachtig doelpunt en VVG staat weer op winst!

In een spannende slotfase alsnog 2-2.

Met hart en ziel wordt er verdedigd. Iedereen werkt zich helemaal kapot en doelman Jansen redt een paar keer knap. Het lijkt 1-2 te gaan worden, maar in de absolute slotfase toch de (verdiende) goal voor de thuisploeg. Het eindigt in 2-2, dit voelt voor VVG25 als een gewonnen punt.

Doelpuntenmaker(s): 0-1 Teun Jansen (34.), 1-1 onbekend (47.), 1-2 Bram Starink (63.), 2-2 onbekend (89.)

Arbiter: M.A. Ariese | Toeschouwers: 103

Opstelling VVG25: Jansen, Gunsing, Roelofsen, Thuis ©, Verheij, Kaak (50. Rozendal), Berendsen, Valk (46. Stevens), Jansen, Teunissen en Starink.

Gele kaarten: Roelofsen (83.)