Nieuws

Online toegangskaarten voor leden gratis na registratie

Online toegangskaarten voor leden gratis na registratie

De afgelopen weken hebben we jullie allemaal gevraagd om via de website een toegangskaartje te kopen voor de wedstrijden van VVG’25 1. Hiermee hebben jullie de club gesteund en genoten van mooie wedstrijden. Tevens konden wij ons online registratiesysteem testen. Bij de competitiewedstrijden bieden we jullie weer graag een gratis kaartje aan. Maar let op, hier moet je wel wat voor doen!

Door de corona hebben we te maken gekregen met heel veel maatregelen waar wij als VVG’25 aan moeten voldoen.

Een van de maatregelen is dat we mensen moeten registreren die op het sportpark aanwezig zijn. Een andere maatregel is dat we het aantal bezoekers moeten kunnen placeren rondom het veld. Daarom hebben we gekozen voor een digitaal registratiesysteem met een maximum van 275 kaarten per wedstrijd.

Dit houdt in dat je voor iedere wedstrijd van ons 1e elftal een kaartje moet reserveren en gezondheidsvragen moet beantwoorden. Dit kaartje is voor competitiewedstrijden gratis voor alle leden.

Hoe werkt het:

Je registratie als lid voor een gratis kaartje

Je registreert je via onze website VVG25.nl  rechtsboven in het menu ( op de laptop ) en onderin in het menu ( op de telefoon )  ga je naar “login/registreren”. De eerste keer vul je hier je gegevens in. Geef vervolgens aan dat je lid bent van VVG. Hierna wordt jou inschrijving geverifieerd door VVG’25. Na akkoord kun je 1 kaartje per wedstrijd reserveren.

Bij het bestellen van het kaartje voor een wedstrijd krijg je bij het afrekenen automatisch de korting voor een gratis kaartje. Dit is dus 1 kaartje per lid. Hierbij moet je het proces dus helemaal afronden.
Mocht je nog geen automatische korting krijgen, ben je waarschijnlijk nog niet geverifieerd tot lid van VVG. Dit moet handmatig gebeuren en gebeurd door vrijwilligers van VVG. Wij streven erna om voor elke wedstrijd te kijken of er leden bij gekomen zijn.

Nadat je gereserveerd hebt krijg je een bevestiging per email met QR code. Deze QR code neem je mee naar het sportpark ( het liefst op je telefoon maar kan ook worden geprint) Deze QR code wordt bij de ingang van VVG’25 gescand. Hierna kun je wedstrijd bekijken. Een QR code is een afbeelding, het kan zijn dat de mail de afbeeldingen niet download. Kijk hier dus even goed na als je geen QR code ziet. Mocht je geen kaartje hebben ontvangen, kijk dan ook even in de Spambox. Staat het hier ook niet in, kan je contact opnemen door te mailen naar order@vvg25.nl. Geef hierbij jouw gegevens even door en het wordt zo snel mogelijk opgepakt.

Je moet voor iedere wedstrijd van VVG ’25 een kaartje reserveren. Dit gaat dus niet automatisch!

Let op: Het aantal kaartjes is beperkt dus wees er altijd op tijd bij!!

VOL = VOL

Jeugd

Jeugd tot en met 12 jaar kan zich apart registreren in het online ticketsysteem en telt hiermee niet mee in het maximum van 275 kaart per wedstrijden.

Seizoenkaarten

Door de huidige maatregelen en werkwijze kun je een seizoenkaart ook digitaal via de website kopen. Als je een seizoenkaart hebt gekocht moet je je nog wel voor iedere wedstrijd registreren!

 

Veel kijkplezier!

HET LAATSTE NIEUWS

SV Leones vs VVG’25 – Zondag 26 Mei

21 mei 2024

Wedstrijdverslag JO7-1

22 mei 2024

VVG’ 25 slacht DVC’26 af op eigen bodem

22 mei 2024

Wedstrijd VVG’25 1 – DVC’26 1

14 mei 2024